visvamitra Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Jestem fanem Organics Studio. Lubię ich atramenty, nawiązania do chemii, naukowców i pisarzy. Neon nie podoba mi się jako kolor. Nie lubię pasteli, a Neon jest właśnie pastelowy. Na początek próbka atramentu na pergaminie: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Organics StudioKolor: NeonOpakowanie: butelka o pojemności 50 mlCena: ok. 40 PLN za butelkę 50 ml Nasycenie: średniePrzepływ: dobryCieniowanie: zauważalne Jakość linii: dobraOsadzanie się na stalówce: nie zauważyłemWpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: jest zawsze gotowy do działaniaPrzebijanie: nie zauważyłemStrzępienie: minimalneWysychanie: OK Inne: nie dla mnie SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 3. Na papierze PIGNA 4. W kalendarzu wyprodukowanym przez firmę LEB Model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Kolor faktycznie jakby 'żarówiasty'. Przypomina minię ołowianą, a zatem wpisuje się w ogólną filozofię OS (Chemia i pierwiastki, Pisarze i filozofia ). Na marginesie, jakbyś znowu planował zamówienie coś z produktów OS, to ja bym się chętnie podpiął pod 2-3 butelczyny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Kolor faktycznie jakby 'żarówiasty'. Przypomina minię ołowianą, a zatem wpisuje się w ogólną filozofię OS (Chemia i pierwiastki, Pisarze i filozofia ). Na marginesie, jakbyś znowu planował zamówienie coś z produktów OS, to ja bym się chętnie podpiął pod 2-3 butelczyny . Dobrze, że moja żona tego nie czyta. W piórozie jestem, niestety, sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts