comodsuda Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Witam wszystkich. Moja pierwsza recenzja więc proszę o wyrozumiałość. W rzeczywistości kolor jest jaśniejszy, skaner go mocno przyciemnił. Mam nadzieję że się doczytacie LINK DO ORYGINALNEGO PLIKU [url=http://imageshack.us/photo/my-images/580/yd2i.jpg/ Edited October 15, 2013 by comodsuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 hop! hop! zdjęcia się nie ładują. przynajmniej ja nie widzę, a Ty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Bo to CBA zablokowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Teraz się ładują, problem z hostingiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Bardzo fajne zdjęcie a i atrament wygląda na bardzo ciekawy. Dzięki za recenzję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 ładny kolor, nie taki czerwony jak brun absolu. (jak to miło pisać bez wielkich liter, wiedząc, że nikt się nie czepi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Nie dawało mi to spokoju i dodałem fotkę, skany nie oddają zbyt dobrze kolorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Czemu na pudełku napisane jest 'fopuntain pens'? Kolor ładny. Jak szpachlówka do drewna śnieżki w kolorze orzecha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Czemu na pudełku napisane jest 'fopuntain pens'? Kolor ładny. Jak szpachlówka do drewna śnieżki w kolorze orzecha. Snieżką w tym kolorze malowałem ostatnio drewnianą werandę Muszę powiedzieć, atrament pachnie ładniej Edited October 15, 2013 by comodsuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 ładny kolor, nie taki czerwony jak brun absolu. (jak to miło pisać bez wielkich liter, wiedząc, że nikt się nie czepi). Popros tutaj o pomoc z tym Pelikanem Tez nie ufam skanerom, chocby dlatego ze czesto pokazuja powierzchnie papieru jako idealnie biala nawet, jesli jest np. kremowa. Ale oddac kolor na zdjeciu tez nie jest latwo :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Zawsze można zrobić skan i go sobie wyedytować w np.GIMPIE żeby wyglądał realniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 O, taki brąz mi się nawet podoba! Rzeczywiście na zdjęciu zupełnie inaczej jak na skanie... Czy mogę spytać ile za niego dałeś? Tez nie ufam skanerom, chocby dlatego ze czesto pokazuja powierzchnie papieru jako idealnie biala nawet, jesli jest np. kremowa. Ale oddac kolor na zdjeciu tez nie jest latwo :C Albo też tak mocno rozjaśniają (jak mój na przykład) że ledwo widać co jest napisane, jak się używa jakiegoś jaśniejszego atramentu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 36zł + 10zł wysyłka na Abernatopen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Popros tutaj o pomoc z tym Pelikanem Tez nie ufam skanerom, chocby dlatego ze czesto pokazuja powierzchnie papieru jako idealnie biala nawet, jesli jest np. kremowa. Ale oddac kolor na zdjeciu tez nie jest latwo :C w tym sęk, że tu nie znalazłem nikogo, kto by się chwalił rozłożeniem M20 na składniki pierwsze, także tego. za "także tego", też bym tak oberwał, bo to takie nieliterackie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 O ile dobrze pamiętam to tam był MK30 a nie konkretnie M20, także tego Może jednak znalazłby się ktoś, kto wie co z nim zrobić. Sam mam MK30 ale działa całkiem nieźle, nie popuszcza atramentu. Czy strzępienie w tym teście to wina papieru i mokrej stalówki? Jest dosyć wyraźne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ja umiem mk 10 rozłożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 O ile dobrze pamiętam to tam był MK30 a nie konkretnie M20, także tego Może jednak znalazłby się ktoś, kto wie co z nim zrobić. Sam mam MK30 ale działa całkiem nieźle, nie popuszcza atramentu. Czy strzępienie w tym teście to wina papieru i mokrej stalówki? Jest dosyć wyraźne. konstrukcyjnie to jest to samo, różnią się jeno skuwką. Ja umiem mk 10 rozłożyć ja już umiem rozłożyć i złożyć M20, łącznie z mechanizmem tłoka. całość w czasie krótszym niż 5 minut. ps. jakby co, może niech kol. Administrator lub Moderator wydzieli część o M20. nie ma co mieszać wątków. ja po powrocie do domu spróbuję zaktualizować wątek o zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted October 16, 2013 Author Report Share Posted October 16, 2013 Strzępienie to zdecydowanie wina papieru. Przy suchej stalówce jeszcze się jakoś spisuje, ale jak już się mocniej maźnie to jest lipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts