m.a.g Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 (edited) Mam to pióro od dwóch tygodni i nie mogę się wprost nacieszyć. Chwalę się dopiero teraz bo z nadmiaru pracy nie miałem czasu zaglądać na forum ani tym bardziej zrobić zdjęć. Do niedawna, na kilkadziesiąt piór które mam / miałem żadnym nie pisało mi się tak dobrze jak WM Expert M. W zasadzie każdym innym pisało mi się kiepsko, i parę lat temu poddałem się - założyłem że nie znajdę nic bardziej dla mnie odpowiedniego. Kiedy przyszedł ten L'etalon, (przyznaję się bez bicia - kupiłem za wygląd i miał wylądować w gablotce), wprost nie mogłem go odłożyć - tak miękkiej i wygodnej dla mnie stalówki która akceptuje dość silny nacisk jeszcze w życiu w ręku nie miałem. W wolnych chwilach bawię się nim i przepisuję notes tylko po to żeby sobie popisać :-) Pozdrawiam, Edited October 10, 2013 by m.a.g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Bardzo efektowne. I fajnie się czyta o tym, że komuś tak udał się zakup! Gratuluję. Ps. I mnie kiedyś bardzo pozytywnie zaskoczył Expert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Bardzo ładne pióro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Cóż, mogę tylko potwierdzić wrażenia z pisania L'Etalonem. Miałem egzemplarz w Czerni i złocie ze stalówką F, oddałem bratu bo jego Parker I.M. był do niczego. Świetnie pisze się stalówką L'Etalona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Bardzo ładne pióro. Muszę żonę przekonać że takie właśnie potrzebuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Przekonuj ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ....żadnym nie pisało mi się tak dobrze jak WM Expert M. W zasadzie każdym innym pisało mi się kiepsko,... to jakaś herezja Ale L'Etalon piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts