INAHON Sp. z o.o. Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Szkoda, że nie kontynuowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 Szkoda, lecz mi szczerze mówiąc nie przypadł do gustu...jest taki zbyt mało przejrzysty, jakby był za mgłą...ten grawer...ale stalówka za to przepiękna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Masz rację z tym grawerem ale ta linia miała szanse rozwojowe. Szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Sheaffer Bamboo w Afryce mieszka, piękne zdobienia ma nasz koleżka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Masz rację z tym grawerem ale ta linia miała szanse rozwojowe. Szkoda. Connaisseur, znaczy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Connaisseur, znaczy? Sama stalówka jakby żywcem wzięta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 (edited) Nie tylko stalówka. Kształt pióra, jako baza do opracowania edycji limitowanej - zwłaszcza kształt skuwki i klipsa. Bazowy Connaisseur nie zachwyca mnie od strony estetycznej, ale wersja z giloszem była całkiem smakowita. Podobnie złoty i srebrny. Modele podstawowe były po prostu zbyt gładkie i proste. Edited September 29, 2013 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Connaisseur, znaczy? Znaczy ten bambus pokazywał, że można zrobić ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Bambus był tylko prototypem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Na zdjęciach nie zachwyca to pióro, ale na żywo może byc niesamowite. To kiedy Inahonie bedziesz w Lublinie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted October 6, 2013 Author Report Share Posted October 6, 2013 (edited) Na zdjęciach nie zachwyca to pióro, ale na żywo może byc niesamowite. To kiedy Inahonie bedziesz w Lublinie? Wtedy, kiedy Ty będziesz w Warszawie! Edited October 6, 2013 by INAHON Sp. z o.o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Szkoda, lecz mi szczerze mówiąc nie przypadł do gustu...jest taki zbyt mało przejrzysty, jakby był za mgłą...ten grawer...ale stalówka za to przepiękna! Za mgłą? Świetne. Bardzo ładne porównanie. Tak ładne, że pióro podoba mi się jeszcze bardziej. Sheaffer Connaisseur też nie był złym piórem. A jaka ilość kolorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Wtedy, kiedy Ty będziesz w Warszawie! Jak to? Czyli nie przybedziesz na jesienne spotkanie forumowe w Lublinie? ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Ile ten bambus kosztuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted October 6, 2013 Author Report Share Posted October 6, 2013 Za mgłą? Świetne. Bardzo ładne porównanie. Tak ładne, że pióro podoba mi się jeszcze bardziej. Sheaffer Connaisseur też nie był złym piórem. A jaka ilość kolorów. Connaisseur to dla mnie pióro doskonałe. Chodzi mi o jego kształt i samą stalówkę. Jest jak wzorzec. Dystyngowane, wyniosłe i dumne Jak to? Czyli nie przybedziesz na jesienne spotkanie forumowe w Lublinie? ;> A szykuje się takie? Jakoś nie orientuję się jeszcze za bardzo w Waszych zlotach/spotach... Ile ten bambus kosztuje? Oooo...już dawno nieprodukowany. Jedynie pozostały aukcje/giełdy...ten pochodzi z prywatnych zbiorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Ile ten bambus kosztuje? Ze trzy kozy na czarnym rynku. Oficjalnie - wielbłąda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Ile ten bambus kosztuje? Za podobne egzemplarze, generalnie od 150 USD do 300 USD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts