Jump to content

Sheaffer Bamboo

INAHON Sp. z o.o.

Recommended Posts

Nie tylko stalówka. Kształt pióra, jako baza do opracowania edycji limitowanej - zwłaszcza kształt skuwki i klipsa.

Bazowy Connaisseur nie zachwyca mnie od strony estetycznej, ale wersja z giloszem była całkiem smakowita. Podobnie złoty i srebrny. Modele podstawowe były po prostu zbyt gładkie i proste.

Edited by Alveryn

Szkoda, lecz mi szczerze mówiąc nie przypadł do gustu...jest taki zbyt mało przejrzysty, jakby był za mgłą...ten grawer...ale stalówka za to przepiękna!

Za mgłą? Świetne. Bardzo ładne porównanie. Tak ładne, że pióro podoba mi się jeszcze bardziej. :)

Sheaffer Connaisseur też nie był złym piórem. A jaka ilość kolorów. :rolleyes:

Za mgłą? Świetne. Bardzo ładne porównanie. Tak ładne, że pióro podoba mi się jeszcze bardziej. :)

Sheaffer Connaisseur też nie był złym piórem. A jaka ilość kolorów. :rolleyes:

Connaisseur to dla mnie pióro doskonałe. Chodzi mi o jego kształt i samą stalówkę. Jest jak wzorzec. Dystyngowane, wyniosłe i dumne ;)

Jak to? Czyli nie przybedziesz na jesienne spotkanie forumowe w Lublinie? ;>

A szykuje się takie? Jakoś nie orientuję się jeszcze za bardzo w Waszych zlotach/spotach...:(

Ile ten bambus kosztuje?

Oooo...już dawno nieprodukowany. Jedynie pozostały aukcje/giełdy...ten pochodzi z prywatnych zbiorów :)