8868 Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Jeden ze skazańców zgodził się przekazać swoje (jeszcze całkiem żywe) zwłoki do celów naukowych. Pacjent: Parker Jotter Stan wyjściowy: Główna wada to obgryziony korpus. Narzędzia: - wiertarka - ołówek - tlenek ceru - papier ścierny 800 (doszedł później) Bardzo solidne i delikatne mocowanie na wcisk. Szlifowanie papierem 800. Czułem się trochę, jak dziecko bawiące się tosterem w wannie. Tlenek ceru w akcji. Dla porównania przed i po kosmetyce. Udało się zachować spasowanie korpus-skuwka. Sekcja jest trochę zmatowiona, prawdopodobnie od skuwki. Z tym nic nie będę robił bo przyjemnie leży w dłoni. Może kiedyś zmatowię całą sekcję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 nigdy nie pakowałam żadnego długopisu/pióra/ołówka do ust, nawet jako dzieciak... chyba że zwierzak Ci tak pisadło urządził? faceci mają fajne zabawki, zaczynam zazdrościć. świetnie to wyszło, dobry patent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GranatowyPrawieCzarny Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Ktoś tu zafundował Jotterowi niezły peeling! Efekt cacuszko. Nie wiedziałem, że tak działa tlenek ceru + tarcie. A gdyby tak włączyć tryb młota udarowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 ...stałby się Sonnetem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted May 21, 2013 Author Report Share Posted May 21, 2013 nigdy nie pakowałam żadnego długopisu/pióra/ołówka do ust, nawet jako dzieciak... Będąc dzieckiem często obgryzałem długopisy. Stan tego pióra to nie moja zasługa, dostałem je w takim stanie. faceci mają fajne zabawki, zaczynam zazdrościć. Dopiero zaczynam kompletować zabawki. Problem w tym, że brakuje mi miejsca do pracy. Nie wiedziałem, że tak działa tlenek ceru + tarcie. Tlenek ceru polecany jest przede wszystkim do polerowania szkła. Często jest używany przez zegarmistrzów. A gdyby tak włączyć tryb młota udarowego? Efekt byłby wstrząsający Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GranatowyPrawieCzarny Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 (edited) ...stałby się Sonnetem? [GPC złapał wiertarę, Jottera i poszedł do łazienki] Edited May 21, 2013 by GranatowyPrawieCzarny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Polak potrafi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 wystarczy dobrze podpuścić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts