visvamitra Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Nie jestem fanem Parkera. Ponieważ jednak dostałem ten atrament w prezencie wypróbowałem go. Jestem pod wrażeniem. Jak dla mnie ma tylko jedną wadę - wolno schnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Jedna z tych czerwieni, która jest rozsądnym ekonomicznie zakupem. U mnie w Hero 616 wypełza nagminnie na stalówkę, ale i tak kolor wart polecenia. Dzięki za solidną recenzję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Dziękuję za ciekawą recenzję. Kolor interesujący, będę miała go na uwadze przy kolejnych zakupach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Hmm...mój Parker Red był znacznie bardziej...czerwony. Jak kubek Nescafe. Ten przypomina raczej czerwone wino...ciekawe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woltymand Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Hmm...mój Parker Red był znacznie bardziej...czerwony. Jak kubek Nescafe. Ten przypomina raczej czerwone wino...ciekawe... Może to kwestia skanu/monitora. Stuprocentowe odwzorowanie kolorów jest praktycznie niemożliwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Hej, nie sprawdzałem tego atramentu w innym piórze, ale skan dość dobrze oddaje kolor pozostawiony przez Haolilai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Moim zdaniem na bank coś zmienili z recepturą... Ostatnim razem jak miałem z nim do czynienia to nie zachowywał się tak ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 @Woltymand - ja bym raczej obstawiał zmianę składu. Skaner aż tak nie przekłamuje. Szkoda, że nie mam już swojej buteleczki, bo byłoby fajne porównanie... Niemniej, bardziej mi się podoba obecny odcień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts