ArielN Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Konkurs dobiegł końca Dziękujemy za fantastyczne prace! Oto zestawienie wyników: Kategoria wiekowa do lat 13: Miejsce pierwsze: Wiktoria za pracę Dlaczego piszę piórem? (29 pkt) Miejsce drugie: Szymon za pracę Ulubione pióro - dlaczego właśnie to? Pilot Plumix (19 pkt) Miejsce trzecie: Maurycy za pracę Maurycego list do Św. Mikołaja Miejsce czwarte: Dorian za pracę Me ulubione pióro. Czyli jak to chory człowiek nie umię pisać. (8 pkt) Kategoria wiekowa od 14 do 18 lat: Miejsce pierwsze: Agnieszka za pracę Wolę pióro, niż długopis, bo... - Agnieszka, 17 lat (28 pkt) Miejsce drugie: Mateusz za pracę Moje pierwsze pióro - Mateusz, 16 lat (20 pkt) Wszystkim uczestnikom konkursu gratulujemy! Każdy z nich otrzyma nagrodę - pióro wieczne Prosimy rodziców lub samych uczestników konkursu o podanie danych do wysyłki za pośrednictwem PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grossus Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Gratuluję zwycięzcom jak i wszystkim biorącym udział w konkursie. Pisanie piórem to zabawa i przyjemność na każdym etapie życia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luc8 Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 W imieniu córki serdeczne podziękowania dla wszystkich głosujących. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario66 Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 I ja w imieniu Maurycego dziękuję i gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Gratuluje wszystkim uczestnikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pióromaniak Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Dziękuję i gratuluję zarówno uczestnikom, jak i głosującym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ja również dziękuję za wszystkie głosy i gratuluję pozostałym użytkownikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
malwes Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ja również w imieniu Szymka bardzo dziękuję! Bardzo się ucieszył. Dziękujemy głosującym, gratulujemy pozostałym zwycięzcom a przede wszystkim fajnie, że sympatia do piór dotyczy także młodszego pokolenia. I dobrze, że w szkołach też zaczyna się powracać do pisania piórami i nie są to już odosobnione przypadki pojedynczych placówek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts