Jump to content

Loom kolorek limonka uzywane, czy mozna?

Recommended Posts

Jakie sa uzywane loomy? W sensie - niektore uzywane piora 80-letnie mozna w ciemno, a niektore maja pol roku i sypia sie kiedy ktos na nie popatrzy. Zachorowalam na takiego looma kolor limonka z olx, cena 80 zl i co wazne sprzedawca chce przekazac z reki do reki jesli kogos wysle, zaplata przy odbiorze a nie wczesniej i szukaj wiatru w polu. Tylko ten kolor jest co najmniej kilkuletni i nigdy nie wiadomo jak wlasciciel(e) je traktowal(i). Odpuscic czy probowac?

https://www.olx.pl/d/oferta/pioro-wieczne-faber-castell-loom-f-CID767-IDNGiqC.html#de4b7e589d

Ma jeszcze druga aukcje z zestawem 3 pior i sprawdzilam, to chyba nie jest jeden z niepolecanych oszustow, ale to sie moze okazac pozniej.

Nie, to jest Pan z Katowic, a ja jestem plci przeciwnej z Krakowa. Przy czym moze z tego nic nie wyjsc, bo zapytalam wstepnie kolezanki, czy odbierze gdybym jej pieniadze wczesniej wyslala, ale bardzo stanowczo mi wyjasnila, ze u nich wskazniki wskaznikami, ale jest duzo gorzej niz oficjalnie i glupie wyjscie w miejsce publiczne jest niebezpieczne. Nie mam jak zweryfikowac, ostatni raz bylam w Katowicach w wakacje przed pandemia, a dokladnie w zoo, tylko pomerdalam tramwaje i zgubilam sie 2 przystanki przed glownym wejsciem. :headsmack: