filifionka Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Jakie sa uzywane loomy? W sensie - niektore uzywane piora 80-letnie mozna w ciemno, a niektore maja pol roku i sypia sie kiedy ktos na nie popatrzy. Zachorowalam na takiego looma kolor limonka z olx, cena 80 zl i co wazne sprzedawca chce przekazac z reki do reki jesli kogos wysle, zaplata przy odbiorze a nie wczesniej i szukaj wiatru w polu. Tylko ten kolor jest co najmniej kilkuletni i nigdy nie wiadomo jak wlasciciel(e) je traktowal(i). Odpuscic czy probowac? https://www.olx.pl/d/oferta/pioro-wieczne-faber-castell-loom-f-CID767-IDNGiqC.html#de4b7e589d Ma jeszcze druga aukcje z zestawem 3 pior i sprawdzilam, to chyba nie jest jeden z niepolecanych oszustow, ale to sie moze okazac pozniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 W sobotę pisałam takim kilkuletnim, wszystko z nim było w porządku, na korpusie z czasem robią się ryski. Poza tym zupełnie fajne piórko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolektor Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Naszła mnie myśl, że autor wątku jest tym sprzedającym na olx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Czy ja wiem, @Kolektor po czym wnosisz...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolektor Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 Nie przesądzam po prostu mi się skojarzyło. Ktoś reklamuje ogłoszenie niby pytając o nie - tak się tu zdarzało już ale mogę się mylić. Tak czy inaczej nikogo nie obrażam chyba 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filifionka Posted February 2, 2022 Author Report Share Posted February 2, 2022 Nie, to jest Pan z Katowic, a ja jestem plci przeciwnej z Krakowa. Przy czym moze z tego nic nie wyjsc, bo zapytalam wstepnie kolezanki, czy odbierze gdybym jej pieniadze wczesniej wyslala, ale bardzo stanowczo mi wyjasnila, ze u nich wskazniki wskaznikami, ale jest duzo gorzej niz oficjalnie i glupie wyjscie w miejsce publiczne jest niebezpieczne. Nie mam jak zweryfikowac, ostatni raz bylam w Katowicach w wakacje przed pandemia, a dokladnie w zoo, tylko pomerdalam tramwaje i zgubilam sie 2 przystanki przed glownym wejsciem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts