OemDeVau Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Cześć! Muszę skonstruować pełen polski alfabet w oparciu o kształt danego zwierzęcia, np. geparda. Nie chodzi o to, aby litery posiadały kolce i pazury, ale o to, żeby litery oddawały jego charakter, dynamikę, ciężar itd. Nie chodzi o nadużywanie ozdobników - należy zrobić to za pomącą podstawowych kształtów litery. Czy posiadacie jakieś rady? Czy podesłalibyście mi proszę linki do prac z których mógłbym się zainspirować? Czy mierzyliście się kiedyś z podobym tematem? Uprzejmie dziękuję za wszystkie odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewall Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Zrób cokolwiek, wypij pół litra, oglądnij film o gepardach na NG i opisz to z czym kojarzy się ten twój alfabet. Im większy będzie bełkot, im bardziej górnolotne będzie słownictwo, tym lepiej będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 Objerzyj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klerk Posted December 14, 2021 Report Share Posted December 14, 2021 1 godzinę temu, OemDeVau napisał: Muszę skonstruować pełen polski alfabet w oparciu o...... ...Czy podesłalibyście mi proszę linki do prac z których mógłbym się zainspirować?..... He, he, he😃😄😂, znam to od podszewki😉. Na jaką Akademię się załapałeś? Tylko nie inspiruj się za bardzo, na UAP-ie strasznie za to koszą, komputery wszystko śledzą🤪. 1 godzinę temu, firewall napisał: Zrób cokolwiek, wypij pół litra, oglądnij film o gepardach na NG i opisz to z czym kojarzy się ten twój alfabet. Im większy będzie bełkot, im bardziej górnolotne będzie słownictwo, tym lepiej będzie. No i stało się, @firewall odsłoniłeś się, jesteś z branży🤓. Ja tylko tyle dopomogę, że ma niemoc twórczą najlepszy jest Absynt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OemDeVau Posted December 15, 2021 Author Report Share Posted December 15, 2021 Hej, widzę że się wydało - to zadana na zaliczenie na studia. Gepard to tylko przykład, muszę "odwalić" alfabet inspirowany jeżozwierzem. Nie wiem jak się za to zabrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duku Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 Wyobraź sobie, że masz przed sobą stertę kolców jeżozwierza. Poukładaj z nich litery alfabetu. 🍻 S! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 Napisz litery. Dołóż kolce, ile się da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts