Martixx Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Ruszyły już zapisy na tegoroczny Hub, który odbędzie się 21 września https://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/en_US_INTL.CMS.displayCMS.252350./pelikan-hubs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 (edited) Ubiegłaś mnie Na liście nie było Torunia. Zaproponowałem Toruń. Nie wiem, jak aktualnie wygląda lista, lecz jeśli ktoś jest z okolic Torunia (w tym Bydgoszczy - niektórzy forumowicze stąd), to proszę o wybranie/wpisanie Torunia. Z Torunia są 3 osoby - ja i dwie inne, które znam osobiście i powinny być na spotkaniu. Tymi osobami nie jest nikt z Was. Jeśli czytasz to, mieszkańcu Torunia i okolic, warto, abyś się właśnie do Torunia zapisał. Inne miasto nie powstanie Miłej rejestracji. Prosiłbym o wklejanie struktury osób - jak to miało miejsce w zeszłorocznym wątku Gdańsk Poland 1 participants Katowice Poland 6 participants Krakow Poland No participants registered yet. Lodz Poland 3 participants Warsaw Poland 10 participants Wroclaw Poland 3 participants Edited June 6, 2018 by Ziemniaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Dzięki. Zarejestrowałem się w Warszawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 I już jest jeden partycypant w Krakowie.... czyli niżej podpisany... Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abore Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Moze odrobine off-topic, ale zaintrygowala mnie troche - i zaniepokoila... - ilustracja na stronie rejestracji. Mianowicie jak sadze, tworcom chodzilo o pokazanie najbardziej rozpoznawalnych budynkow / konstrukcji swiata - a okazuje sie, ze ja z calkowita pewnoscia nie potrafie rozpoznac nawet polowy 😞 Nie watpie, ze wsrod czytelnikow tego forum sa ludzie bardziej swiatowi - bylbym zobowiazany, za sugestie dotyczace ponizszych znakow zapytania: 1. ! Sydney 2.? (przypuszczalem, ze to Berlin i Fernsehturm, ale gdy pilniej patrze, to chyba jednak nie...) 3.? Taipei 101 4.? 5.? 6. ! Paryż 7. ! Nowy Jork 8. ! Singapur 9.? Seattle 10.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljasinskipl Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) 14 godzin temu, Ziemniaczek napisał: Na liście nie było Torunia. Zaproponowałem Toruń. To ja też Toruń 1 godzinę temu, Abore napisał: Nie watpie, ze wsrod czytelnikow tego forum sa ludzie bardziej swiatowi - bylbym zobowiazany, za sugestie dotyczace ponizszych znakow zapytania: 2. CN Tower Toronto 4. Oriental Pearl Tower - Shanghai 10 Ernst August w Hannoverze Tyle z pomocą google i wikipedii 5 wydaje mi się znajoma ale nie potrafię wyszukać Edited June 7, 2018 by ljasinskipl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuxp Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 14 godzin temu, Ziemniaczek napisał: Na liście nie było Torunia. Zaproponowałem Toruń. Kurde, może powinienem był też zaproponować i Radom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 No Radomia raczej nie będzie... Wpisałeś tam Toruń, Ijasinski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljasinskipl Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 17 minut temu, Ziemniaczek napisał: No Radomia raczej nie będzie... Wpisałeś tam Toruń, Ijasinski? Tak jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuxp Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 29 minut temu, Ziemniaczek napisał: No Radomia raczej nie będzie... Wpisałeś tam Toruń, Ijasinski? A co, ze Radom jest gorszy niż Toruń? Pelikan Hub w każdym polskim mieście !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Radomia nigdy nie było, to dlatego Przecież nic nie szkodzi zorganizować bez udziału Pelikana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 W Toruniu mamy już 6 osób. Jest oficjalnie na liście miast. W takim razie bardzo dziękuję wszystkich, którzy się zarejestrowali. Pytanie tylko - Kto jest HUB Masterem? Jeszcze raz dziękuję Jak coś, to proszę o kontakt na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
missieek Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Dopisałem się do Torunia 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 (edited) Hmm............ trochę za późno trafiłem na to forum. Mam rozumieć, że zapisy na Hub już zamknięte mogę myśleć o uczestnictwie w Krakowie dopiero za rok? Edited August 3, 2018 by Daronim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Ja myślę że możesz wpaść na Huba, po prostu nie dostaniesz prezentów od Pelikana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Wpadaj do Krakowa oczywiście! Prezent Cię jedynie ominie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted August 5, 2018 Report Share Posted August 5, 2018 A kiedy i gdzie pojawia się informacja o miejscu spotkania w danym mieście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Miejsce ustala Hub Master, od którego dostaniesz informację drogą e-mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Cześć, spóźniłem się z rejestracją i stąd pytanie. Czy jest już może ustalone miejsce tegorocznego spotkania w Krakowie? A może ktoś wie, kto jest Hub Masterem w Kraku i może podesłać mi namiar? Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Krakowskim Hub Masterem jest Kasia z firmy Twoje Pióro przy ul. Skotnickiej 175 i tamże jest Hub, o ile pamiętam 21.09 od godziny 18.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Bardzo, bardzo dziękuję za informację Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Poprawka : godzina spotkania to 17.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daronim Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Dzięki za pamięć. Będę na 99%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Czy ktoś mógłby się podzielić detalami dotyczącymi spotkania w Poznaniu? Również się nie zarejestrowałem a chętnie bym wpadł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Pisz do HUB Mastera. Maila nie znam. Nie podajemy danych, bo HM są źli, że uczestnicy ich nie pytają o możliwość przyjścia, a przychodzą - to jest impreza z rejestrowanym uczestnictwem, co pozwala na rezerwację odpowiedniej liczby miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts