piecosiem Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 witam, nie jestem fanem pior i zalozylem konto poniewaz mam pioro do sprzedania i zanim je wystawie na allegro, ebay postanowilem ze zerkne tutaj, moze ktos poszukuje takiego modelu z gory pytanie, co musze zrobic aby zalozyc temat w dziale ze sprzedaza, jestem tutaj tylko po to aby je sprzedac pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZGeezer Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Witam. Musisz napisać 50 postów i zdobyć zaufanie kupującego. Polecam od razu zrezygnować i udać się na portal aukcyjny. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Z regulaminu: Piórawieczneforum.pl to miejsce wymiany doświadczeń i idei dotyczących piór wiecznych i wszelkich przedmiotów oraz zdarzeń, które pozostają z nimi bezpośrednio lub pośrednio związane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piecosiem Posted May 12, 2016 Author Report Share Posted May 12, 2016 dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piecosiem Posted May 12, 2016 Author Report Share Posted May 12, 2016 a czy istnieje opcja jak wystawie aukcje na allegro aby ktos umiescil link tu na forum w odpowiednim dziale? jest to Pelikan 140 dark blue, z dowodem zakupu, instrukcja, opakowanie (w oplakanym stanie) plus czerowny tusz, zostalo okolo 250 ml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EZGeezer Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Użytkownicy śledzą portale aukcyjne często dla samego śledzenia, więc Twoja oferta na pewno zostanie zauważona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts