Beta Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Cześć. Przeszukując ostatnio różne strony, natrafiłam na to pióro: Podoba mi się, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opisów lub recenzji jak to pióro się sprawuje itp.Dlatego mam pytanie- Czy miał ktoś styczność z tym piórem i może powiedzieć o nim coś więcej?Będę wdzięczna za każdą pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 (edited) Chyba na forum nie ma nikt pióra tej marki. Znowu szampan 1600 post Edited March 5, 2016 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmechu Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Chyba na forum nie ma nikt pióra tej marki. Pozwolę się nie zgodzić :-) Kiedyś kupiłem model Yiren 823, przy jakiejś promocji w cenie oscylującej wokół $1. Typowa dalekowschodnia produkcja, sekcja chyba nawet identyczna z Jinhao. Pióro solidne, dobrze spasowane, masywne, świetnie piszące i nienajgorzej wyglądające. Znalazłem nawet recenzję: http://kencrooker.com/yiren823/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beta Posted March 5, 2016 Author Report Share Posted March 5, 2016 Dzięki zmechu za krótki opis i recenzję, chyba skuszę się na to pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 mam yiren 601, oto poszlaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts