bosa Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Duet P&B, część lubelskiej ekipy piórowej, postanowiła i na ścianie wschodniej jakieś piórkowe spotkanko wymodzić. Bodlaczegonie.Wybraliśmy termin 19 marca, z okazji Narodowego Dnia Harmonii / Święta Wędkarza / Obchodów Jedności Kaszubów / Imienin Sybilliny / okazji, żeby, po prostu, się spotkać So:Termin: 19.03.2016Godzina: 11:30? Do negocjacji Miejsce: wstępnie Trybunalska Cafe , jeśli tylko się uda.(Lublin, Stare Miasto, ul. Rynek 4) Zapraszamy do dopisywania się do listy 1. piter22 2. bosa 3. Felicja 4. pitzmaker 5.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 (edited) 1. piter22 2. bosa 3. Felicja 4. pitzmaker 5. ryard Edited March 1, 2016 by ryard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traumeel Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 1. piter22 2. bosa 3. Felicja 4. pitzmaker 5. ryard 6. traumeel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 Świetnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Ja nie jestem pewniakiem, bo wkrótce poleżę w szpitalu a nie wiem dokładnie kiedy. Chyba, że zwalicie się do mnie i wreszcie się poznamy. A jeśli moja wizyta w Kozim G...rodzie dojdzie do szczęśliwego skutku to postaram się przywieźć flaszkę wintyżowego inku MB https://plus.google.com/u/0/photos/112315717005110666018/albums/6257186586165402625 do premierowego otwarcia i umoczenia. To takie nic, ale zawsze jakiś wkład (znaczy się nie długopisowy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 Ja nie jestem pewniakiem, bo wkrótce poleżę w szpitalu a nie wiem dokładnie kiedy. Chyba, że zwalicie się do mnie i wreszcie się poznamy. A jeśli moja wizyta w Kozim G...rodzie dojdzie do szczęśliwego skutku to postaram się przywieźć flaszkę wintyżowego inku MB https://plus.google.com/u/0/photos/112315717005110666018/albums/6257186586165402625 do premierowego otwarcia i umoczenia. To takie nic, ale zawsze jakiś wkład (znaczy się nie długopisowy). Jasna sprawa. Mamy więc nadzieję, że wszystko się Ci dobrze powiedzie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mery Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Ekhm, bardzo ostrożnie się deklaruję, że postaram się przybyć. Tzn. z wielką chęcią przybędę, o ile okoliczności pozwolą... I przyjmiecie mię w swem gronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Ba! C: przybywaj, przybywaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 będzie wideorelacja na pejsie? bo ja niestety jak zwykle nie będę obecny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel88 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Zastanawiam się czy przyjechać.Dodatkowo bym zwiedził starówkę+zamek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Pewnie, że przyjechać! C: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 A zdjecia bęęędaą z pewnością! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 (edited) Hej ho, ludkowie! W takim razie lista końcowa wygląda tak: 1. piter22 2. bosa 3. Felicja 4. pitzmaker 5. ryard 6. traumeel 7. mery 8. Pawel88 Wszyscy z listy - bardzo proszę, sprawdźcie PW Naturalnie jeśli ktokolwiek pomyśli sobie: heeej, chciałbym pojechać sobie do Lublina i odwiedzić tamtejszych pióromaniaków i inkoholików, i pospacerować sobie po osłonecznionej wiosennie starówce - zapraszamy, miejsce znajdzie się dla każdego! Zarezerwowałam stolik na najbliższą sobotę, 19.03, na godzinę 11.30. Miejsce to Trybunalska Cafe,, a tu wskazówki jak do niej dotrzeć. Edited March 17, 2016 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 ale czy będzie wideorelacja na żywo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Niestety, planujemy tylko na martwo. Za to zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie, warto przyjechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 ale czy będzie wideorelacja na żywo? No nie no, na żywo to raczej nie Chyba, że przez skajpaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 (edited) to ja z lubością. tylko na jakim kanale. ps czy przechodziłaś Anno obok tego papierniczego, o którym Ci pisałem w grudniu? Edited March 17, 2016 by rbit9n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 to ja z lubością. tylko na jakim kanale. ps czy przechodziłaś Anno obok tego papierniczego, o którym Ci pisałem w grudniu? Przechodziłam, ale bezmózgowo i bez pamięci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 a fe! nieładnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel88 Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Mój przyjazd jeszcze stoi pod znakiem zapytania, ale postaram się być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Niestety, ja już jestem pewniakiem do niebycia. Bo leżę jednak w szpitalu. Co prawda w Lublinie. Tym bardziej żałuję. Nie bardzo mam dostęp do netu. Bo muszę prawie wychylać się przez okno. Bardzo serdecznie pozdrawiam i duchem będę z Wami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 (edited) Niestety, ja już jestem pewniakiem do niebycia. Bo leżę jednak w szpitalu. Co prawda w Lublinie. Tym bardziej żałuję. Nie bardzo mam dostęp do netu. Bo muszę prawie wychylać się przez okno. Bardzo serdecznie pozdrawiam i duchem będę z Wami Żałujemy i współczujemy Zdrowiej spokojnie, do zobaczenia następnym razem! Edited March 17, 2016 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 (edited) Za brak relacji na żywo przepraszam, a dziękuję wszystkim, którzy stopkę swą przez próg Trybunalskiej przestąpili :3 Miło było Was zobaczyć! Cała fotorelacja z komentarzami jest na blogu, zapraszam Wybaczcie - mnóstwo roboty z przeklejaniem linka do każdego zdjęcia, a tu ciach- w blok, ciach-wkleić, lazy inkholic pozdrawia. Do następnego razu! Edited March 19, 2016 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Zdjęcia świetne, spotkanie owocne (sądzę po zaświnionej chusteczce) ale mnie się najbardziej spodobało szkiełko powiększające. Zaraz za piórami i atramentami. I notesami Dzięki za relację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 Zdjęcia świetne, spotkanie owocne (sądzę po zaświnionej chusteczce) ale mnie się najbardziej spodobało szkiełko powiększające. Zaraz za piórami i atramentami. I notesami Dzięki za relację. Ach, lupka... Jeden z najlepszych okołopiórowych zakupów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts