Jazz_84 Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Witajcie, czy możecie mi podpowiedzieć gdzie mogę dokupić skuwkę do tego ZENITHa? Drogi nie był, lubię nim czasami popisać, ale chciałbym żeby był kompletny ze skuwką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Raczej nie dostaniesz samej skuwki do tego pióra, chyba lepszym wyborem byłoby zakupienie całego pióra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_84 Posted September 26, 2015 Author Report Share Posted September 26, 2015 Nie pocieszyłeś mnie, ale nie zamierzam się poddać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Tak z ciekawości, jak poszukiwania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Nie pocieszyłeś mnie, ale nie zamierzam się poddać No to się nie poddawaj Kup pióro, wyrzuć wszystko oprócz skuwki, no i voila : jest skuwka Przecież tej oryginalnej już nie ma? Wątpię, ze ktoś zgubił pióro i została mu skuwka, która chciałby sprzedać. Ale może się mylę...Życie zna historie, które się fizjologom nie śniły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Mogę Ci wysłać zielony korpus ze skuwką do Omegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_84 Posted October 26, 2015 Author Report Share Posted October 26, 2015 No to się nie poddawaj Kup pióro, wyrzuć wszystko oprócz skuwki, no i voila : jest skuwka Przecież tej oryginalnej już nie ma? Wątpię, ze ktoś zgubił pióro i została mu skuwka, która chciałby sprzedać. Ale może się mylę...Życie zna historie, które się fizjologom nie śniły Chcę właśnie tak zrobić, ale nie zamierzam wyrzucać niepotrzebnych elementów bo kiedyś mogą się okazać bardzo potrzebne. Niestety nawet nowego nie mogę nigdzie znaleźć. Może ma ktoś do odsprzedania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Ja mam zielony korpus ze skuwką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_84 Posted October 27, 2015 Author Report Share Posted October 27, 2015 Ja mam zielony korpus ze skuwką. Nie, dziękuje szukam w swoich barwach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts