visvamitra Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 (edited) Omas nie próżnuje, chce dalej drenować kieszenie fanów marki :/ Wprowadzili właśnie na rynek serię limitowana Omasa Ogivy Cocktail w trzech nowych kolorach. Gdyby nie fakt, ze nie mam na tę chwilę w ogóle budżetu piórowego, skusiłbym się na cytrynę a najchętniej na wszystkie trzy. A tak...poślinię się nad zdjęciami z www.nibs.com: Edited July 10, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Niebieski ładny, szkoda że bez ptasiej kupy :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Blue Angel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Biorąc pod uwagę ze każdego koloru będzie tylko 327 szt to cena zabje. Pióra piękne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Omas przeżywa drugą trzecią młodość od kiedy sprzedażą zajęła się firma Briana Gouleta. Cieszę się, że produkty tej marki trafiają do szerszego odbiorcy i nie cierpią na wpadki jakościowe jak te z poprzednich lat . Szkoda tylko, że cenowo włoska firma buja w obłokach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 10, 2015 Author Report Share Posted July 10, 2015 Nie jest aż tak hardcore'owo, ale 370 euro piechotą nie chodzi (w Nibs.com 395 $). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumb Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Vodka Lemon - coś dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Bardzo ładne. Od czasu przeczytania poprzedniej recenzji choruję na to pióro. Teraz będzie jeszcze trudniej się zdecydować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Widziałem je pewien czas temu w internetach i najpierw bardzo spodobał mi się żółty, ale chyba jednak bym go nie kupił... Z tych powyższych nie wiem czy nie wybrałbym niebieskiego, ale chyba jednak te standardowe kolory mi bardziej odpowiadają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts