bosa Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 W życiu każdej kobiety przychodzi taki moment, że chce sobie porządny róż znaleźć. W różnych tego słowa znaczeniach, u mnie padło na atrament. No, żeby nie przedłużać i zakończyć dorabianie filozofii do argumentów emocjonalnych proszę o oklaski i fanfary – przed Wami Diamine Deep Magenta. Inkaust przypomina mi niezmiernie tego oto kwiatuszka: Próba pisma: Suche męskie fakty: Schnięcie: poprawne Przepływ: ekspresowy Startowanie: równie ekspresowe Wypełzanie na stalówkę: minimalne Cieniowanie: Mocniejsze na Oxfordzie i innych mało chłonnych papierach. Na chłonniejszych kolor"rozpływa się" bardziej równomiernie, choć nadal widoczne. Strzępienie: brak Nasycenie: duże. Podsumowując Jest naprawdę bardzo, bardzo przyjemny. Chętnie strzeliłabym sobie kałamarz. Myślę, że by zszedł bez większych problemów, bo kolor w miarę ciemny, coś pomiędzy różem a fioletem, bardzo przyjemnie się go czyta, zwłaszcza gdy współgra z jakimś pięknym granatem. A teraz kończę, wybaczcie, idę szukać magentowej sukienki Dziękuję Wam za uwagę Bosa PS - jeśli chcecie poczytać więcej recenzji, zapraszam Was wszystkich serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Jak zwykle świetna recenzja, z pasją Ale ja już chyba za stary jestem, żeby pisać takim kolorkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddntp Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Jak zwykle świetna recenzja, z pasją Ale ja już chyba za stary jestem, żeby pisać takim kolorkiem Jeden z moich wykładowców na studiach podpisywał indeksy takim właśnie atramentem - więc nie mów, że wiek jest tu ograniczeniem (pewnie bez znaczenia był fakt, że prowadził zajęcia z "seksuologii"...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Dobry jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Recenzja super. Ale od tego koloru to aż mnie zatrzęsło. Okrutny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Jak zwykle świetna recenzja Polecam do kompletu dokupić sobie różowego Pelikana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Jak zwykle świetna recenzja, z pasją Ale ja już chyba za stary jestem, żeby pisać takim kolorkiem Weśśś nie gadaj, tej.... Za stary, tez mi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Nie mój kolor. Nie podoba mi sie. Recenzje czyta sie jak zwykle z przyjemnością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Solar Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Mnie nie uwiódł, tym bardziej, że róże to zdecydowanie nie moje klimaty. Ale recenzja super (jak zawsze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Weśśś nie gadaj, tej.... Za stary, tez mi.. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 A babeczki :C Opuściła nam się Koleżanka....jakimiś kwiatkami oczy nam mydli. Babeczek żądamy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 ładnie napisane ja nie mogę swoich notatek w takim kolorku czytać, jakos mi się oczka męczą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Świetna recenzja, świetny kolorek. Może się skusze, bo sukienkę w tym kolorze akurat mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 Dziękuję Wam za dobre słowo Opuściła nam się Koleżanka....jakimiś kwiatkami oczy nam mydli. Babeczek żądamy.. Czy Panowie czują się przebłagani? Ale ja już chyba za stary jestem, żeby pisać takim kolorkiem Jeden z moich wykładowców na studiach podpisywał indeksy takim właśnie atramentem - więc nie mów, że wiek jest tu ograniczeniem (pewnie bez znaczenia był fakt, że prowadził zajęcia z "seksuologii"...). Widzisz, Markol, jeszcze świetlana przyszłość przed Tobą. Jak zwykle świetna recenzja Polecam do kompletu dokupić sobie różowego Pelikana A fe! Jak Pelikany kocham, nie ma mowy! Świetna recenzja, świetny kolorek. Może się skusze, bo sukienkę w tym kolorze akurat mam O, to zazdraszczam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Dziękuję Wam za dobre słowo Czy Panowie czują się przebłagani? Ewentuell, perhaps, może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 1. kobiety? chyba pięcioletniej dziewczynki. 2. tego kwiatka? a nie tego?: 3. ja tam wolę gniazdko, niż babeczkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Ładny kolor. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts