visvamitra Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Nie wszyscy wiedzą, że Polska oprócz kosmetyków, mebli i soków, może stać się ważnym graczem na międzynarodowym mini-rynku atramentów do piór wiecznych:) A wszystko za sprawą naszego forumowego kolegi Nicponia, który tworzy atramenty kolorowe, nasycone, o dobrych właściwosciach. Brak im jedynie wystrzałowego opakowania. Więcej informacji znajdziecie na tej stronie. Można zaryzykować tezę, że w środowisku staje się najbardziej znanym producentem atramentów żelazowo-galusowych. Pozostaje nam trzymać za Konrada kciuki i liczyć na to, że jeszcze nie raz zaskoczy nas czymś ciekawym. Zielonozłoty nr 2 to atrament o ciekawym i złożonym odcieniu. Mnie przypadł bardzo do gustu. Krople atramentu na ręczniku kuchennym Software ID Oxford recycled, 90g, Kaweco Sport Claassic, stalówka B Semikolon, Kaweco Sport Classic, B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Hmm, czy ja wiem Miłością od pierwszego wejrzenia doń nie zapałałem, ale na żywo może prezentuje się lepiej. Mojemu monitorowi nie wierzę już ani trochę. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Bardzo ciekawy i oryginalny kolorek, aczkolwiek nie jestem pewien czy chciałbym czymś takim na codzień pisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Faktycznie ciekawy i oryginalny, ale chyba nie dla mnie... wobec tego głosuję na "trudno powiedzieć" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Mnie się podoba. Lubię takie odcienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Podoba mi się. Powiedz, visvamitra, bardziej się skłania ten kolor ku Alt Gold-grun czy ku Kelly Green, bo też nie ufam swoim ustawieniom monitora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Jak mam kupić atrament z tej strony? Trzeba sie skontaktować - pytam bo nie widze żadnej opcji złożenia zamówienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Oryginalny. Jednak do codziennego użytku bym nim pióra nie zatankował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts