elessar Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Witajcie, Z wielką przyjemnością prezentuję Wam mój najnowszy nabytek, etui na pióra by kerad. Na Pen Show w Katowicach, gdzie mieliśmy okazję poznać się osobiście, kerad miał bardzo podobne etui. Po bliższej inspekcji stwierdziłem, że koniecznie muszę nabyć takie dla siebie. Od słowa do słowa wyszło, że zostało wykonane przez jego małżonkę. Zapytałem więc czy uszyłaby takie etui dla mnie. Wybrałem kolor, wzór i oto jest. Etui wykonane jest z materiału: Wewnątrz znajduje się sześć przegródek na pióra, rozmiarowo idealnie dopasowane. Pióra, które nie mają klipsa nie latają na lewo i prawo, nie wypadają. Wykonanie całości jest świetne, etui jest bardzo ładnie uszyte. Na żywo wygląda znacznie lepiej, wina oświetlenia i leciwego aparatu. p.s kerad, jeszcze raz, dzięki wielkie i koniecznie podziękuj małżonce, wykonała kawał dobrej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Fajne. A całość jest usztywniona czy raczej wiotka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Eleganckie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Nie w moim stylu, ale bardzo miłe dla oka (i dla pióra chyba również) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elessar Posted May 23, 2015 Author Report Share Posted May 23, 2015 Fajne. A całość jest usztywniona czy raczej wiotka? Etui jest wiotkie, ale mi to nie przeszkadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Nie mój klimat, ale gratuluję keradowi małżonki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Bardzo fajna sprawa. Widziałem takie etui u @kerad'a na Pen Show dwa lata temu. Fajny unikalny nabytek, gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 bardzo dokładnie wykonane. gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Ciekawe - ogólnie wygląda bardzo fajnie chociaż interesuje mnie czy jest usztywnione? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Tak mi się skojarzyło Pomysł fajny, choć dla mnie przydałoby się jednak jakieś usztywnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts