Hastil Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Dzień dobry Koleżanki i koledzy, zazwyczaj staram się być samodzielny i we własnym zakresie identyfikować to co mi w ręce wpadnie, ale tym razem poległem, co mnie trochę zaskoczyło, zwarzywszy, że model charakterystyczny. Dlatego właśnie proszę o pomoc w identyfikacji takiego pięknie barwionego Watermana. Pozdrawiam Mateusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefil9 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Waterman Reflex. Bardzo podoba mi się to przejście z takiego owalnego kształtu, na heksagonalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hastil Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 Dzięki thefil9. Pióro nabyłem w dużym pakiecie, właściwie siatce od handlarza. Rzuciłem tylko pobierznie okiem zakładając, że to same Irydium Pointy Germany, a tu biorę do ręki i taka niespodzianka. Fakt skuwka jest świetnie zaprojektowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Dzięki thefil9. Pióro nabyłem w dużym pakiecie, właściwie siatce od handlarza. Rzuciłem tylko pobierznie okiem zakładając, że to same Irydium Pointy Germany, a tu biorę do ręki i taka niespodzianka. Fakt skuwka jest świetnie zaprojektowana. Jestem troche zielony w tym temacie, a mam też pióra pióropodobne artykuły piśmiennicze z takim grawerem na stalówce. Co się nim tak właściwie określa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 To, że stalka ma irydową kulkę na końcu i potencjalnie pochodzi z Niemiec (choć u chinoli to nie musi być regułą…). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Aha, czyli nic odkrywczego za tym nie stoi. Dzieki za odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts