Jump to content

Długopis Parkera, jaki dokładnie?

Kultren

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

Ostatnio znalazłem u siubie długopis Parkera, jedyne co mi się wydaję to to, że jest trochę stary, a w każdym razie na pewno nie nowy, ma nawet cenę. Ciekawi mnie jaki dokładnie to model, bo nie udało mi się dojść do tego samemu i ile może być warty teraz, czy mniej czy więcej. Z góry dziękuje za Waszą pomoc.

201412110_whssqws.jpg

201412110_whssqsh.jpg

201412110_whssqsx.jpg

Edited by Kultren

Witam Wszystkich!

Ostatnio znalazłem u siubie długopis Parkera, jedyne co mi się wydaję to to, że jest trochę stary, a w każdym razie na pewno nie nowy, ma nawet cenę. Ciekawi mnie jaki dokładnie to model, bo nie udało mi się dojść do tego samemu i ile może być warty teraz, czy mniej czy więcej. Z góry dziękuje za Waszą pomoc.

201412110_whssqws.jpg

Przecież nazwę masz widoczną na 1-szym zdjęciu... sorry, mi to zajęło 3 sek...

https://www.google.pl/search?q=parker+insignia+ballpoint&biw=1280&bih=891&source=lnms&sa=X&ei=P16JVIPnE8isU5mlAQ&ved=0CAUQ_AUoAA&dpr=1

Guest nilfein

Zazdroszczę Koledze "zauważania". Jedyne, co u siebie ostatnio zauważam, to coraz większa siwizna i sarkazm. Ale to ja. W kwestii instrumentów piśmienniczych spoczywających w swojej szufladzie mam z kolei bardzo dobre rozeznanie i raczej mnie nic nie zaskakuje.

Nawiasem mówiąc, gratuluję pomysłowości w kwestii omijania regulaminu działu "Targowisko". Przy całej sympatii, jaką mam dla ludzi kreatywnych, muszę przychylić się jednak do zdania przedmówców - portal aukcyjny, licytacja od złotówki i zaraz rozwieją się wątpliwości względem wartości pisadełka ;)

Witam Wszystkich!

201412110_whssqws.jpg

201412110_whssqsh.jpg

201412110_whssqsx.jpg

Zdecydowanie mniej, ale jest dobra wiadomość. Wygląda na poręczny, ja bym go sobie zachował, bo wartość materialna ma zapewne niewielką. Kilkanaście w porywach do kilkudziesięciu złotych?