Kultren Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Witam Wszystkich! Ostatnio znalazłem u siubie długopis Parkera, jedyne co mi się wydaję to to, że jest trochę stary, a w każdym razie na pewno nie nowy, ma nawet cenę. Ciekawi mnie jaki dokładnie to model, bo nie udało mi się dojść do tego samemu i ile może być warty teraz, czy mniej czy więcej. Z góry dziękuje za Waszą pomoc. Edited December 11, 2014 by Kultren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_cudny Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Witam Wszystkich! Ostatnio znalazłem u siubie długopis Parkera, jedyne co mi się wydaję to to, że jest trochę stary, a w każdym razie na pewno nie nowy, ma nawet cenę. Ciekawi mnie jaki dokładnie to model, bo nie udało mi się dojść do tego samemu i ile może być warty teraz, czy mniej czy więcej. Z góry dziękuje za Waszą pomoc. Przecież nazwę masz widoczną na 1-szym zdjęciu... sorry, mi to zajęło 3 sek... https://www.google.pl/search?q=parker+insignia+ballpoint&biw=1280&bih=891&source=lnms&sa=X&ei=P16JVIPnE8isU5mlAQ&ved=0CAUQ_AUoAA&dpr=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrusss Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Dam tak z 5 zł, 10 jak dorzucisz wkład MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silesiaus Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Wystaw na Allegro od 1 pln tak najprościej poznasz wartość rynkową Tutaj nie znajdziesz jelenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Zazdroszczę Koledze "zauważania". Jedyne, co u siebie ostatnio zauważam, to coraz większa siwizna i sarkazm. Ale to ja. W kwestii instrumentów piśmienniczych spoczywających w swojej szufladzie mam z kolei bardzo dobre rozeznanie i raczej mnie nic nie zaskakuje. Nawiasem mówiąc, gratuluję pomysłowości w kwestii omijania regulaminu działu "Targowisko". Przy całej sympatii, jaką mam dla ludzi kreatywnych, muszę przychylić się jednak do zdania przedmówców - portal aukcyjny, licytacja od złotówki i zaraz rozwieją się wątpliwości względem wartości pisadełka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silesiaus Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Staram się być nieupierdliwym (siwizna atakuje ), ale prawie codziennie pojawiają się podobne posty Niby nie sprzedaje, ale się tylko pyta Edited December 11, 2014 by Silesiaus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Cieszę się, że nie tylko ja to zauważam, bo już zacząłem się zastanawiać, czy nie popadam w paranoję… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witam Wszystkich! Ostatnio znalazłem u siubie długopis Parkera, jedyne co mi się wydaję to to, że jest trochę stary, a w każdym razie na pewno nie nowy, ma nawet cenę. Ciekawi mnie jaki dokładnie to model, bo nie udało mi się dojść do tego samemu i ile może być warty teraz, czy mniej czy więcej. Z góry dziękuje za Waszą pomoc. Zdecydowanie mniej, ale jest dobra wiadomość. Wygląda na poręczny, ja bym go sobie zachował, bo wartość materialna ma zapewne niewielką. Kilkanaście w porywach do kilkudziesięciu złotych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts