visvamitra Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Standardgraph Zeichentechnik GmbH to niemiecki producent artykułów kreślarskich, piśmiennych i kaligraficznych. Mają w ofercie dwadziescia cztery atramenty o niezłych właściwosciach, w tym kilka atramentów o naprawdę ciekawych kolorach. Obecnie staram się dobrać do wszystkich. jestem optymistą. Uda się. Kiedys. Orange to świetny pomarańcz o dobrych właściwosciach. Jeden z moich ulubionych. Krople atramentu na ręczniku kuchennym SOFTWARE ID Zakres Koloru Kalendarz - Kaweco Classic Sport. Eyedropper mode, blaszka B W tym zestawieniu zobaczycie jak Orange wypada na tle innych pomarańczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 szybkoschnący jak widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Cienkopisowy chyba taki, mam złe wspomnienia po pomarańczkach w piórze, raczej podziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Cytując klasyka - niebrzydka rzecz, ale czy ma jakieś zastosowanie praktyczne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Cytując klasyka - niebrzydka rzecz, ale czy ma jakieś zastosowanie praktyczne? w moich notatkach znalazlbys rozowy, pomaranczowy, blue black, niebieski, red black, czerwony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted November 12, 2014 Author Report Share Posted November 12, 2014 Stereotypom mówie NIE. Na co dzien piszę w tzw. otoczeniu biznesowym na pomarańczowo, brązowo, zielono i czerwono. Czarnego nie uzywam w ogóle, niebieskiego bardzo rzadko. Blue / blacków nie lubię. Ostatnio jeszcze ciemne fiolety / purpury polubiłem. Pomarańczowy jest równie dobrym kolorem jak niebieski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Pomarańcz, to coś dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts