visvamitra Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Kasiasemba i Mac.Kozinsky podjęli się karkołomnego przedsięwzięcia zalania ziemi polskiej Noodlersami. Wielki respekt dla Kasi za negocjowanie warunków i koordynację zamówienia grupowego. Postaram się powrzucać przed 6.09.2014 recenzje albo przynajmniej jakieś skany Noodlersów, które uciułałem w postaci flaszek lub próbek. Nie obiecuję, że się uda, ale spróbuję. Będę bazował na starych tekstach i starych skanach/zdjęciach. Z różnych powodów zacząłem kiedyś pisać recenzje, później ich nie kończyłem i mam na imageshacku jedynie fragmenty, w niektórych wypadkach tylko jedno zdjęcie. Mimo to powrzucam je. Może pomogą komuś w wyborze przy zamówieniu grupowym? Zachęcam również inne osoby, które maja na stanie atramenty Noodler's do wrzucenia choćby zdjęcia ze smartfonu z plamą koloru i jakąś opinią na temat inkaustu. Burma Road Brown to ciekawy kolor, bardziej zielony/khaki niż brązowy, ale ten temat poruszony juz ostał w recenzji rbit9n-a. Atrament rozbryzgany na tanim papierze ksero INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Noodler's Kolor: Burma Road Brown Opakowanie: kałamarz o objętości 90 ml Cena: 12,5 $ + koszty przesyłki Nasycenie: całkiem, całkiem Przepływ: dobry w Pilocie 78 G z blaszką B, w innych piórach nie próbowałem Cieniowanie: jest Jakość linii: dobra Osadzanie się na stalówce: minimalnie Wpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: szybki w Pilocie 78G z blaszką B, rbt9n zauważył, że z jego mąblą Burma Road się nie dogaduje Wysychanie: OK MOJA OCENA: Ciekawy ZDJĘCIA OPAKOWANIA: KALENDARZ RHODIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbmc2 Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Te butelki Noodler'sa są bardzo ciekawe.:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Te butelki Noodler'sa są bardzo ciekawe.:-) A co w nich takiego ciekawego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 A co w nich takiego ciekawego? koledze chodziło o etykietki, nie czepiaj się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 A co w nich takiego ciekawego? Etykiety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Przecież te etykiety są szkaradne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Przecież te etykiety są szkaradne to jest ładne, co się komu podoba, bejbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Świetny pomysł, visvamitra, to jest bardzo dobry moment na pokazanie Noodlersów. A ta Burma jest okropna, brrr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 ogólnie etykiety Noodlerów są kiczowate, seria V-mail moim zdaniem jest wyjątkowo zjadliwa. Burma rządzi, żeby tylko jeszcze lepszy przepływ w moim mąblu miała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 mi podobaja sie etykietki, przynajmniej maja jakies obrazki, a nie mazy kolorow czy kolor ktory nijak ma sie do koloru w butelce. ten zlozony kolor jak dla mnie to nudny siwy (sic!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 ogólnie etykiety Noodlerów są kiczowate... Takie takie takie prrrawie oldskulowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Takie takie takie prrrawie oldskulowe. chyba dla Ryśka, tego który polował na suma tak zwanego olimpijczyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Eeee tam, ja do Ryśków nic nie mam, wszystkie Ryśki to fajne chłopaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 tak, wiem. a co z sumami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 wszystkie sumy mają wąsy (prawie jak Ryśki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 wszystkie sumy mają wąsy (prawie jak Ryśki) Znam tylko jednego Rycha, ale nie ma wąsów. Może dlatego, że ma roczek. Chociaż... Zaraz... Mały Addamsów już zapuścił... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts