rbit9n Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 siła i moc Obywatele! tu Wasz Dziad Aptekator. wczoraj popołudniu szukałem informacji, co oznacza oznaczenie RU na zlatce mojego Marka II-A. znalazłem. ale znalazłem też coś więcej. coś czego wcześniej nie znałem, ale nie ukrywam, że mnie się spodobało. jako że cześniej nie znałem, podaję link. uwaga! podaję: wróć! wkleiłem paski recept refundowanych. jeszcze raz. TRZY! DWA! JEDEN! POJECHALI! http://www.richardspens.com/pdf/strokewidths.pdf dzięki tej tabeli, okazało się że zlatka w parkerze 45 classic to żadna eMka, a eFka jak się patrzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) to dlatego owa Mka mi się podobała? Edited March 28, 2014 by foxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 28, 2014 Author Report Share Posted March 28, 2014 to dlatego owa Mka mi się podobała? tego to nie wiem. ale moja Żona ma bordową strzałkę ze zlatka M i ona już jest eMką. podejrzewam, że poprzedni właściciel klasyka wymienił samą zlatkę, zostawiając pierścień mocujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 azzz sobie swoja przesledze;> Moze faktycznie moja to juz Mka, Mka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Dzięki rbit za link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoobydoo19911 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 wreszcie się dowiem jaką grubość linii ma moje jinhao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 o w mordę. okazuje się że jedno z moich ukochanych piór to XXF przechodzące czasem w XF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vela44 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 No można się zabawić w pomiary. Moje Parkery na pewno sprawdzę, bo na mój niezorientowany w temacie nos, to coś się nie zgadza z grubością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 o w mordę. okazuje się że jedno z moich ukochanych piór to XXF przechodzące czasem w XF Sonnet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Sonnet? No Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ja sprawdzilam swoje, ufff M-ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ojtam, te kategoryzowanie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 Ojtam, te kategoryzowanie! to takie podkarpackie, nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts