visvamitra Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Scribal Workshop (www.scribalworkshop.com) to rodzinna firma z USA. Oferują wiele artykułów do kaligrafii, w tym atramenty do piór wiecznych. Lizard Green zachwycił mnie. Nie jest to kolor krzykliwy, tylko bardzo spokojny i w pewien sposób ujmujący. Bardzo fajna rzecz Żałuję, że wziąłem tylko jedną próbkę: Źródło: www.scribalworkshop.pl Na początek zamieszczę próbkę "Jaszczura" na chłonnym pergaminie (ślad pozostawiony stalówką "szpachelką" o szerokości 5 mm): Recenzja: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Scribal Workshop Kolor: Lizard Green Opakowanie: ok. 30 ml (1 oz.) Cena: ok. 18 PLN w USA. Niestety wysyłka do Europy jest DROGA. Źródło: www.scribalworkshop.pl Nasycenie: Średnie Przepływ: Dobry Cieniowanie: prawie BRAK Jakość linii: dobra Osadzanie się na stalówce: zobaczymy za tydzień Wpełzanie na stalówkę: zobaczymy za tydzień Rozruch: natychmiastowy Przebijanie: nie przebija Strzępienie: nie strzępi Wysychanie: bardzo szybkie Inne: ten kolor mnie zachwycił, jest to dla mnie wzór spokojnej zieleni SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 3. W kalendarzu wyprodukowanym przez LEB Model: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Zamień pl na com w adresie strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Ładne buteleczki. Na żywo też jest taki blady czy to kwestia skanów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 (edited) Tak - kolor jest blady. I jest to chyba jedyny blady kolor, który bardzo mi się podoba Kebabożerco - nie mogę już zedytować :/ Edited October 18, 2013 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Jakie świetne etykietki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts