visvamitra Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Jestem dużym fanem atramentów Organics Studio. Kolejny z nich nie zawiódł moich oczekiwań. Na początek zamieszczę próbkę zielonej sepii na chłonnym pergaminie (ślad pozostawiony stalówką "szpachelką" o szerokości 5 mm): Recenzja: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Organics Studio Kolor: Join Or Die Green Sepia Opakowanie: 50 ml Cena: ok. 36 PLN (w Europie atramenty OS można kupić na stronie www.thewritingdesk.co.uk) Źródło: http:www.isellpens.comproductposjoin-or-die.htm Nasycenie: Dobre Przepływ: Bardzo dobry Cieniowanie: Intrygujące Jakość linii: dobra Osadzanie się na stalówce: zobaczymy za tydzień Wpełzanie na stalówkę: zobaczymy za tydzień Rozruch: natychmiastowy Przebijanie: prawie w ogóle Strzępienie: niewielkie - tylko na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) Wysychanie: OK Inne: bardzo ładny kolor SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 3. W kalendarzu wyprodukowanym przez LEB Model: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 podoba mnie się kolor jego na colorcopy. coś jakby olive drab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Na początku przeraziłem się. Pierwszy obrazek atramentu to jakaś straszliwa pikseloza! Ale poczytałem, doszedłem do kolejnych próbek i... GENIALNY KOLOREK! Visavis, gdzie go zamówiłeś i za ile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 17, 2013 Author Report Share Posted October 17, 2013 Zamówiłem jakiś czas temu dużo próbek od Andersonpens. To jedna z nich. Jeśli nie ma w recenzji zdjęć opakowania mojego autorstwa oznacza to, że jest to recenzja próbki W Europie można kupić atramenty Organic Studios w sklepie www.thewritingdesk.co.uk (mieli je mieć jakiś miesiąc temu, twórca Organics Studio wysłał im pierwszą dostawę). Można też zamówić w stanostwie - w sumie koszt wysyłki będzie niewiele wyższy. Zamawiając cztery atramenty bezposrednio u Tylera Thompsona (twórcy OS) zapłaciłem 15 $ za przesyłkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Andersonpens i wszystko jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 O... Ten jest naprawdę świetny. Mszaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Ha! Gdzie ja dałem listę dla Mikołaja..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts