Jump to content

J. Herbin w Warszawie?

kebabożerca

Recommended Posts

Generalnie strona Wariackich to dobry materiał na wykład, jak stworzyć sklep internetowy odstraszający klienta. Ale w stacjonarnym rzeczywiście jest sporo asortymentu dla dotkniętych piórozą, w tym kilka marek, których nie ma gdzie indziej lub które konkurencja próbuje nieudolnie podrabiać. Pewna duża sieć salonów medialnych, na przykład, lansuje od jakiegoś czasu pod własną marką chińskie odpowiedniki dość charakterystycznych produktów. Było nawet podobno spięcie o zastrzeżony wzór okładki notatnika.

Asortyment jest fajny, ale drogi, ot notatniki Atoma, Rhodia, Leuchtturm1917, Moleskine w tym notatniki z serii Lego (fajne xD). Do tego portfele, stalówki maczanki, obsadki, pióra Lamy, filcaki, jakies magnesy na lodówkę, masa drobnicy na którą nie patrzę.

Co do strony... to jest, ale ich serwer nie wyrabia, nawet darmowe hostingi są szybsze, więc pewnie strona stoi na domowym komputerze:)

Skoro już mowa o Wariackich, to czy pojawiło się coś nowego ostatnimi czasy tam? Bo od grudnia nie zaglądałem.

Mam na myśli pióra/atramenty/notatniki:)

Ciekawe gdzie ten Noodlers zapowiedziany przed świętami Bożego Narodzenia:) Przynajmniej nieoficjalna fama poszła, że będą.

Zapowiadali go przed końcem zeszłego roku, dzwoniłam w styczniu, powiedzieli, że pod koniec marca. Dzwoniłam ze dwa miesiące temu powiedzieli, że może kiedyś, ale nie wiadomo kiedy i czy w ogóle, że raczej mam się nie nastawiać na obecność Noodlersów w Wariackich.