kebabożerca Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Czy w Warszawie jest jakiś stacjonarny sklep, gdzie kupię atrament J.Herbin? Spodobały mi się dwa kolory a przez internet mi się nie chce kolejnych kont zakładać żeby po buteleczce kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulus Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 J. Herbin powinien być w Wariackich Papierach w Galerii Mokotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted September 5, 2013 Author Report Share Posted September 5, 2013 (edited) J. Herbin powinien być w Wariackich Papierach w Galerii Mokotów A to nie ci sami od sklepu internetowego? Bo jeden z tych kolorów właśnie na www widziałem. //EDIT No, w końcu się załadowała stronka. Rzeczywiście Mokotów. Dziękuję. Edited September 5, 2013 by kebabożerca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulus Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Mają tam spory wybór. U nich kupowałem swoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted September 5, 2013 Author Report Share Posted September 5, 2013 A zanim się tam udam to zapytam jeszcze czy spodziewać się asortymentu większego niż na stronie (ogólnie, nie tylko atramenty)? Żebym wiedział ile waluty wziąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Bierz sporo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Generalnie strona Wariackich to dobry materiał na wykład, jak stworzyć sklep internetowy odstraszający klienta. Ale w stacjonarnym rzeczywiście jest sporo asortymentu dla dotkniętych piórozą, w tym kilka marek, których nie ma gdzie indziej lub które konkurencja próbuje nieudolnie podrabiać. Pewna duża sieć salonów medialnych, na przykład, lansuje od jakiegoś czasu pod własną marką chińskie odpowiedniki dość charakterystycznych produktów. Było nawet podobno spięcie o zastrzeżony wzór okładki notatnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake29a Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Asortyment jest fajny, ale drogi, ot notatniki Atoma, Rhodia, Leuchtturm1917, Moleskine w tym notatniki z serii Lego (fajne xD). Do tego portfele, stalówki maczanki, obsadki, pióra Lamy, filcaki, jakies magnesy na lodówkę, masa drobnicy na którą nie patrzę. Co do strony... to jest, ale ich serwer nie wyrabia, nawet darmowe hostingi są szybsze, więc pewnie strona stoi na domowym komputerze:) Skoro już mowa o Wariackich, to czy pojawiło się coś nowego ostatnimi czasy tam? Bo od grudnia nie zaglądałem. Mam na myśli pióra/atramenty/notatniki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Chyba nie. Leuchtturma jest więcej, za to Rhodii ostały się jakieś resztki. Niezłe są japońskie zeszyty, ale to już było wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake29a Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Ciekawe gdzie ten Noodlers zapowiedziany przed świętami Bożego Narodzenia:) Przynajmniej nieoficjalna fama poszła, że będą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Życie weryfikuje takie plany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 Co do strony... to jest, ale ich serwer nie wyrabia, nawet darmowe hostingi są szybsze, więc pewnie strona stoi na domowym komputerze:) Na kalkulatorze raczej. Pół dnia straciłem na jej przejrzenie. Muszę sobie dokupić przy okazji jakieś fajne papiery żeby mi atrament na nich wyglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thornfield Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Ciekawe gdzie ten Noodlers zapowiedziany przed świętami Bożego Narodzenia:) Przynajmniej nieoficjalna fama poszła, że będą. Zapowiadali go przed końcem zeszłego roku, dzwoniłam w styczniu, powiedzieli, że pod koniec marca. Dzwoniłam ze dwa miesiące temu powiedzieli, że może kiedyś, ale nie wiadomo kiedy i czy w ogóle, że raczej mam się nie nastawiać na obecność Noodlersów w Wariackich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts