Alveryn Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 (edited) Robiłem dzisiaj małe porządki i przy okazji zebrałem w jedno miejsce wszystkie (prawdopodobnie ) szczątki, które pozostały po naprawach moich montblanców*. Większość elementów pochodzi z napraw zlecanych oficjalnemu serwisowi; kawałki, które wyjmują z pióra, są zwracane klientowi. Bardzo miły zwyczaj - zostaje pamiątka i swoisty materiał edukacyjny. Można z tego złożyć kompletną, niepołamaną skuwkę do LeGranda. * Raz na jakiś czas napiszę poprawnie, a co mi tam! Edited August 10, 2013 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Przydatny przegląd części zamiennych. Najweselsze są te maleńkie ptasie kupki . Zupełnie poważnie mówiąc, to zwyczaj godny naśladowania, a rzadko spotykany (vide Parker, Waterman i inne żyletkopochodne ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Niezły zbiorek części zamiennych. Chętnie bym kupił jedną z tych części. Wysłałem Ci PW. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 A widzę tu jakąś Monte Rosę w kawałkach? Gwiazdkę, albo klips... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Trochę tych kontaktów Kolega Alveryn miał, jak widać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts