atuzi Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Starsze Parkery dwa, do obejrzenia z bliska i daleka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 jak zwykle moim faworytem jest damskie maleństwo, rozczulają mnie takie pióra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Wszystko co wintydżowe rozszerza moje źrenice i doprowdza serce do palpitacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Z przyjemnością oglądam Twoje filmiki, nie tylko ze względu na same pióra, ale również ze względu na akcesoria, których używasz. Bardzo spodobała mi się półka z atramentami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 Półka wisząca z atramentami, to niezbyt udane dzieło własne. Ale jakoś jak na razie wisi i nie spada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kastorr Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Super filmiki oby takich więcej! Co do piór to zadziwiło mnie jak w dobrym stanie niektóre egzemplarze się potrafią zachować. Szczerze powiem, oba pióra wizualnie mi się nie podobają, chyba wolę trochę młodszą stylistykę Szczególnie mi się nie podoba ta alternatywa dla damskiej wersji klipsa... ehh. Chociaż gratuluje perełek w kolekcji. Pozdrawiam i czekam na więcej wideoprezentacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts