Lepki Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 (edited) Urocze i dość duże pióro z Krokodylkiem Klips jest w pełni funkcjonalny i fajnie wygląda trzymając pióro w kieszeni fartucha I z kolegą L'Etalonem Edited March 21, 2013 by Lepki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinhao Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Fajny fake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Ale niby dlaczego fake? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinhao Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Ponieważ nie jest produkowany przez właściciela marki Crocodile, w Chinach chronionej i cenionej marki za która osobiście gwarantuje Pan Premier Wen Jiabao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Tego nie wiedziałem. Generalnie pióro jest bardzo dobrze wykonane, powiedziałbym że lepiej od Jinhao X750 które miałem wcześniej,wszystko ładnie dopasowane, farba dobrze pokrywa korpus i jedynie stalówka jest chyba IPG. Chyba bo nie widać, musiałbym wyciągnąć ją po prostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinhao Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Chińczycy zawsze robili i robią dobre pióra wieczne, jeśli stalówka jest N/N coś jest tam na rzeczy, mam nadzieje że pióro będzie sprawowało się dobrze i fajnie prezentowało się w kieszonce " fartucha " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Tą stalówką IPG sie nie dziwiłem, bo już widziałem na ebayu Jinhao czy Baoery z IPG. Swoją drogą...podrabianie Crocodile, Jinhao itp piór wydawało mi się niemożliwe. "Fartuch" mam taki do śmigania po szpitalu to i kieszonki na pióra są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 trochę tak, jakbyś miał fartucha lacoste nie do podrobienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinhao Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Fartucha dla pań czy panów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Taki rozczulający ten krokodylek Nie boisz się, że Ci wyleje w fartuchu? wiem, że to zwykle mało możliwe, ale ostatnio mam ten irracjonalny strach z tyłu głowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Nie boję się Testowałem je już w różnych warunkach i dzielnie się spisuje. Co ciekawe, podobnie jak w Watermanie L'Etalonie ma uszczelkę przy gwincie na sekcji, aby było szczelnie w razie awarii konwertera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Co znajduje się nad stalówką? To jakaś osłona stalówki czy część korpusu? ma uszczelkę przy gwincie na sekcji, aby było szczelnie w razie awarii konwertera Od razu pomyślałem, że to świetny materiał na zakraplacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 Tam jest dokładnie taki sam element jak w Renoird Roman Time: Jedynie stalówka siedzi jakby głębiej pod tą osłonką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Jednak stalówka to nie jest IPG, ale udało się to stwierdzić dopiero po rozebraniu pióra na czynniki pierwsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts