rezeda Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Orientuje się ktoś może gdzie w Poznaniu jest jakiś dobry sklep oferujący duży wybór piór i miłą obsługę? Tak żeby można było w tym sklepie posiedzieć trochę dłużej, pomacać pióra a nikt nie kręciłby na to nosem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smok Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 SKALA na Alejach Marcinkowskiego, IQ w King Cross Marcelin i sklep zaopatrujący plastyków, taki malutki na ulicy Gołębiej w pobliżu Starego Rynku. Poza tym bieda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra36987 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Też szukam takiego sklepu,ale nie w tym rejonie! Tak więc,nie jestem sama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 A co możecie powiedzieć o małym sklepiku na ul. Kórnickiej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Łux Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Fajny sklep z miłą obsługą. Mają atramenty Pelikana, Parkera i Watermana, trochę piór z dolnej i średniej półki, głównie Parker. Pozapiórowo sklep jest dobrze zaopatrzony. Problem w tym, że odwiedzają go studenci politechniki, a zazwyczaj jest tylko jeden sprzedawca. Poza tym strasznie mało miejsca tam jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 A jak wyglądają z cenami? Drogo, tanio czy w sam raz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Łux Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Ceny standardowe. Nawet bym powiedział, że na tle innych papierniczych bliżej centrum wypadają lepiej. Ja kupowałem tam atramenty. Za Watermana dałem około 20, za pelikana chyba 8 zł. Na ceny piór nie patrzyłem ale podejrzewam, że znośne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts