Skribent Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Czy jest skuteczny sposób na naprawę pękniętej skuwki plastikowej? Pęknięcie włosowe wzdłużne, niemal niewidoczne ale skuwka zakręcana i przeskakuje. Praktycznie nie da się zakręcić. Myślałem o założeniu jakiegoś ringu ale to rozwiązanie barbarzyńskie. Nic nie przychodzi mi do głowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zami Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Pamiętam, kiedyś kupiłem pióro używane Pelikan szyrklet i okazało się, że ma pękniętą sekcję (brudziło palce). Sprzedawca przy reklamacji powiedział mi, żebym nie próbował sam kleić tego pióra, bo nie zrobię tego niczym, tak, żeby było ładnie. Odesłałem jemu do naprawy i po czasie pióro wróciło, a ja nawet nie wiem, gdzie było pęknięcie. Czary. Próbowałem odgrzebać, który to sprzedawca i tak na 100% to nie wiem. Prawdopodobnie osoba o nicku babula1945. Ta osoba wystawiało sporo starych piór, więc myślę, że wiedziała co mówi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts