Jump to content

Winter is coming...

Fanturia

Recommended Posts

Więc wieczory coraz dłuższe. Trzeba było znaleźć sobie nowe hobby. Bazgrolę jak kura pazurem, więc pomyślałam o kaligrafii. Wydaje się logiczne 😉

Jak kaligrafia, to stalówki (mały problem, do nauki wystarczą na razie najprostsze z przyzwoitych, tanie) i atramenty. To już łatwe nie jest (ani tanie 😉), bo jestem wzrokowcem i lubię kolory. A jak atrament, to w sumie można wrócić do pisania piórem. Zwłaszcza pisania kolorowymi atramentami 😁 Do kolorowych atramentów trzeba nowych piór... Tak, wiem. Nie ma dla mnie ratunku 🤣 Wczoraj przyszło nowe ✒️

A czujesz ten dreszczyk emocji przed rozpakowaniem pudełka....

Ja już nie wiem co lepsze... czekanie na paczkę czy czekanie... no właśnie, nie wiem nawet na co, ale to jest wtedy, jak już paczuszka leży na stole.... ale jeszcze w takiej formie jak odebrana została od Kuriera  🙂

• 3 weeks later...
7 godzin temu, Fanturia napisał:

Zdecydowanie wolę paczkę szybko rozpakować 😉

I atramenty... Lektura forum upewniła mnie, że można w miarę bezkarnie mieszać różne kolory. Teraz tylko potrzebuję dużo małych słoiczków 😜 I dużo piór do nowych kolorów 😉

Zatem i dużo czyszczenia piór ! ;)