Jump to content

Hej pisacze i pisarze

Iwanna

Recommended Posts

Miło mi się z Wami przywitać :)

Piórem piszę od zawsze, ale nieregularnie - obecnie codziennie, więc postanowiłam kupić sobie coś cieszącego oko.

Syn ma Crossa, który urzekł mnie niezawodnością - nie zasycha, nie skrobie, jest wyważony i ma wieczną gwarancję. To i ja będę miała Crossa, babską wersję, czyli Botanica. Jeszcze do mnie nie przyleciał, więc mam chwilę na rozglądnięcie się za atramentami (interesują mnie kolory: turkus, szafir, purpura, na razie wzięłam Lamy turkusowy, mam nadzieję, że się nie pogryzie ze stalówką ;) ). Lubię kolory, więc pewnie będę eksperymentować. 

Pozdrowienia dla pióropisaczy :)

Witaj.

21 minut temu, Iwanna napisał:

Lubię kolory, więc pewnie będę eksperymentować.

Do eksperymentowania najlepsze są próbki. Można je nabyć w niektórych sklepach internetowych, lub wymienić się próbkami z kimś z forum - osobiście lub przez pocztę. Warto zawczasu zaopatrzyć się w eppendorfy i pipetki - okazja do wymiany może przyjść w niespodziewanym momencie ;) 

Niektórzy użytkownicy mają w profilu link do spisu aktualnie posiadanych atramentów - nie bój się pytać o wymianę jakby Ci się coś spodobało.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...