mati2149 Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 (edited) Wiem, że to coś z datą. Jeśli ktoś mógłby mi wytłumaczyć jakie literki oznaczają jaki rok to byłbym wdzięczny. zdjęcie Niestety nie potrafię wkleić zdjęcia tak żeby się wyświetlało od razu na forum, jak ktoś wie jak to zrobić to przy okazji mógłby mi napisać Edited April 17, 2017 by mati2149 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Odpowiedź znajdziesz forum pod adresem: Strona główna>Forum o piórach wiecznych>Historia piór wiecznych>„Quality Pen” czyli datowanie piór Parkera Wygląda na to że trzeci kwartał 1995 r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montero Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 To IM-a robiono już w 1995? Ta linia jest późniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 (edited) Mi to wygląda na 2015 r.... Ale najlepiej zobaczyć jakie ma logo.. Edited April 18, 2017 by Rinke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati2149 Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Logo ma te nowsze ale też mnie to zastanawia. Ma ktoś jeszcze jakieś parkery żeby zobaczyć jakie ma oznaczenia? do mnie niedługo przyjedzie jeden, więc też zobaczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts