Gadzinisko Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Od jakiegoś czasu w empiku widuję produkty sygnowane taką marką. Ktoś próbował i może powiedzieć jaka jest jakość papieru? Warte ceny? Kuszą mnie zwłaszcza 400-kartkowe wkłady do segregatora. Edited March 30, 2016 by Gadzinisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Znowu zamknęli wyszukiwarkę na PWF ----- ach ci Admini BUROCRAT nie ma 400 kartkowych notatników do segregatora --- też się na tym lekko naciąłem są owszem ale 200 i 100 kartkowe do segregatora, opisane jako 400 i 200 stronicowe, oraz szereg notesów, brulionów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Szukałem i żadnego tematu nie ma A papier dobry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Kilka tematów poniżej, ale pewnie wpisałeś do wyszukiwarki ----- BUROCRAT przez K ----- powinno być przez C http://www.piorawieczneforum.pl/index.php?/topic/1486-jaki-notatnik-wybra%C4%87/ Moim zdaniem papier bardzo dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadzinisko Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 A jakoś tak mi się coś pomyliło. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts