Junakk Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) Tak jak w temacie, chciałbym dowiedzieć się więcej na jego temat. Szukałem trochę o nim, nie znalazłem zbyt wiele, wiem tylko że jego marką jest Tonino Lamborghini. Wydaje mi się, że nie są już one dostępne w sprzedaży. Czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć coś o nim? Interesuje mnie także jego przybliżona cena, z racji tego, że przymierzam się do sprzedaży. Edited September 21, 2015 by Junakk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 To jest chyba roller, czyli tzw. piórko kulkowe. Długopis z tej serii wygląda tak jak na tej aukcji: http://www.ebay.co.uk/itm/TONINO-LAMBORGHINI-PEN-TWIST-SYSTEM-BLUE-OR-BROWN-GIFT-IDEA-/371164556748?var=&hash=item566b21adcc Wrzuć w Google, to zobaczysz trochę więcej na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junakk Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 To jest chyba roller, czyli tzw. piórko kulkowe. Długopis z tej serii wygląda tak jak na tej aukcji: http://www.ebay.co.uk/itm/TONINO-LAMBORGHINI-PEN-TWIST-SYSTEM-BLUE-OR-BROWN-GIFT-IDEA-/371164556748?var=&hash=item566b21adcc Wrzuć w Google, to zobaczysz trochę więcej na ten temat. tak, wiem, widziałem to akurat, lecz po dokładnym przyjrzeniu stwierdziłem, że jego końcówka, "korpus" jak i zatyczka są wykonane z innego materiału (mi osobiście prawdę mówiąc przypomina to trochę tandetny plastik), więc osobiście uważam, że ten długopis z linku to albo podróbka albo zupełnie inny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 (edited) @Junakk - rzuć stówą, to może ktoś z PWF wyceni. Albo wrzuć na portal aukcyjny od złotówki, to Ci to rynek wyceni. Sam oceń, co Ci się bardziej opłaca. A tak serio, to wybacz Szanowny Kolego, ale PWF to nie jest punkt wyceny materiałów piśmienniczych, maszyn rolniczych małych i dużych, skup złomu, ani biuro rzeczoznawcy. Skąd Wam, Drogie Komety, do głowy przychodzi, że tutaj właśnie wszyscy marzą o Waszych skarbach z dna szuflady? Edited September 21, 2015 by nilfein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomsky Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 nilfein- ja marzę o Twoich skarbach.pozdr. ch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 @chomsky - walnij w stół, a chomsky się odezwie. Odnośnie Twojego komentarza - nie mam pojęcia, co masz Chłopie na myśli, ale zabrzmiało to mało sensownie, a wręcz lekko obleśnie. Jeśli masz coś do powiedzenia w temacie, to śmiało. Od wycieczek osobistych to chyba masz bliższych znajomych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junakk Posted September 21, 2015 Author Report Share Posted September 21, 2015 Może wystarczy, bo się jeszcze przeze mnie pokłócicie No nic, skoro nie jesteście w stanie powiedzieć więcej niż sam potrafię wygooglować - trudno, zostawię je sobie, pewnie nieraz się przyda. Dziękuję wszystkim za szczere chęci Do usłyszenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomsky Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 Marzę o Twoich piórach oczywiście, na tym forum marzy się wyłącznie o piórach. Zresztą nie tylko o Twoich. Pozdr. Ch. p.s. zespół napięcia...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts