INAHON Sp. z o.o. Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Cena będzie adekwatna do wielkości kraju, do którego te śliczne pióra się odwołują... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Kolekcja "Rok Małpy" symbolizuje inteligencję, energię oraz uczucia. Możesz wskazać w którym konkretnie miejscu jest inteligencja, energia i uczucia? Czasem się gubię w tej PRowej mowie-trawie A pióra mi się nie podobają. Botanica, mimo że kobiece, są piękne, a toto... no cóż, nie bardzo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 To nie tak. Inteligencja, energia i uczucia są zawarte w znaku zodiaku, który ta kolekcja symbolizuje. Ja wiem, że to wszystko może tak się kojarzyć, ale producent musi jakoś zachęcić przyszłego nabywcę do kupna swojego produktu i takie dorabianie ideologii jest obecnie na porządku dziennym...zresztą w tym piórze zawartych jest wiele symboli, które nawiązują do tego konkretnego znaku zodiaku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 producent musi jakoś zachęcić przyszłego nabywcę do kupna swojego produktu i takie dorabianie ideologii jest obecnie na porządku dziennym... Wiadomo, produkt powstaje po to, aby się sprzedać i nie ma co do tego wątpliwości, ani nikogo nie powinno to dziwić Mnie zwyczajnie czasem bawią te ideologie przypisywane jakiemuś produktowi lub cechom wzornictwa i stąd postanowiłem z lekkim przekąsem zapytać o szczegóły Samo pióro pod względem tego wzornictwa jest ciekawe, ale jako całość do mnie nie przemawia - mam wrażenie jakby było za dużo wszystkiego na tak małym przedmiocie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Wiadomo, produkt powstaje po to, aby się sprzedać i nie ma co do tego wątpliwości, ani nikogo nie powinno to dziwić Mnie zwyczajnie czasem bawią te ideologie przypisywane jakiemuś produktowi lub cechom wzornictwa i stąd postanowiłem z lekkim przekąsem zapytać o szczegóły Samo pióro pod względem tego wzornictwa jest ciekawe, ale jako całość do mnie nie przemawia - mam wrażenie jakby było za dużo wszystkiego na tak małym przedmiocie :/ Cross akurat w tej ideologii jest dość wyważony moim zdaniem. Jak chcesz prawdziwego przerostu formy nad treścią, to przeczytaj legendę dorobioną przez Visconti do modelu Homo Sapiens. Ba, powiem ci, że legenda jest całkiem trafiona i przemawia do wyobraźni. Nawet gdzieś to na forum opisywałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 A ja mam wrażenie, że Cross podkupił projektantów Jinhao, dodał trochę lepsze materiały i szuka frajera. Pardon, nabywcy . To może lepiej zostańmy przy Gwiezdnych Wojnach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 A ja mam wrażenie, że Cross podkupił projektantów Jinhao, dodał trochę lepsze materiały i szuka frajera. Pardon, nabywcy . To może lepiej zostańmy przy Gwiezdnych Wojnach . O, nie, nie i nie. Ta seria trwa już od dawna i jest w swojej ciągłości niezmiennie kontynuowana! Year of the Snake Year of the Horse Year of the Dragon Year of the Goat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Bardzo ładne piórka. Takie kobiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 (edited) Na Homo Sapiens dałem się złapać , legenda działa. Oj, prawda, prawda. Też bym się złapał (ale tylko na: lawę, brąz rzymski-czerwony, stalówkę palladową i legendę o historii ludzkości, hehe), gdyby jednak cena była, nieco niższa... Edited September 8, 2015 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Oj, prawda, prawda. Też bym się złapał (ale tylko na: lawę, brąz rzymski-czerwony, stalówkę palladową i legendę o historii ludzkości, hehe), gdyby jednak cena była, nieco niższa... Jakby cena była niższa, to cała legenda byłaby do d...* *wykropkowanie własne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufuz Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Może to wersje skierowane na rynek chiński..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Mi się podobają i kolory, i kształt (przypomina "maskarę", chyba tak to Panie nazywają). Masakrę. Ja nie mogę tych waszych Krosów. TO jest piękne! No ale w końcu o dustach się nie gystukuję. Znaczy się o gustach. Się nie dyskutuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanka8636 Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Turkusowe kojarzy mi się z Waterman Audace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts