prolife1974 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 (edited) Dziś przyleciało.... Obiekt mego kilkudniowego pożądania Xezo Phantom Nebula. Przede wszystkim piękne pióro i nietuzinkowe! Albo, jeszcze raz: p.i.ę.k.n.e W serii limitowanej Xezo 500 sztuk.. Mam go w dłoniach, o numerze 083 Skuwka pokryta 18-karatowym złotem przyciąga uwagę moich palców i doskonale ozdabia całość. Pierwsze zauroczenie, nie mija po kilku minutach, bowiem dusze ma również złotą, pisząc gołębim sercem.. Stalówka porządnie wykonana, pozłacana. A jak pisze Nie za twardo, nie za miękko. Atramentem Pelikana nakarmione, od razu wydobywa orgazm prostoty i fantazji. Hymm... Zakochałem się Płodny płyn wydobywa się bez oporów natury... "Jestem na TAK" Edited September 1, 2015 by Thay Ort.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Prezentuje się całkiem nieźle. Najważniejsze, że nabywca jest zadowolony. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Porządna stalówka z tendencją do orgazmu. O "płodny płyn" boję się zapytać w kontekście pióra. No cóż, gratuluję wyboru i zadowolenia. Dopisek: Chyba już wiem. Stalówka mogła dokonać defloracji kartki papieru. Stalówka porządnie wykonana, pozłacana. (...) Atramentem Pelikana nakarmione, od razu wydobywa orgazm prostoty i fantazji. Hymm... Zakochałem się Płodny płyn wydobywa się bez oporów natury... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 No cóż, są różne zboczenia Najważniejsze, ze jesteś szczęśliwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 (edited) Stalówka pożądnie porządnie wykonana Zaraz kasiaemba Cie wychłosta za ten błąd :-) Edited September 1, 2015 by Aventador13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 (edited) Oj tam, oj tam. Może chodziło o "pożądanie"? Przecież ten tekst aż się skrzy od niego Nie tak straszna pani Kasia jak ją rysują Edited September 1, 2015 by Wąsaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolife1974 Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Ładne pióro - podoba mi się kolor. Tylko szkoda, ze złotej stalówki nie zamontowali. Gratuluje nabytku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Piękne piórko. Życzę jeszcze większej ilości miłych wrażeń przy użytkowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolife1974 Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Dzięki! Ps - stalówka oczywiście cała nie jest wykonana w złocie, ale jest pozłacana (pokryta); wykonana w Niemczech (jest napis: Germany). Muszę pisać porządnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Co to właściwie jest? Chińczyk? Jak to co? Xezo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts