Jump to content

Xezo Phantom Nebula

prolife1974

Recommended Posts

Dziś przyleciało.... Obiekt mego kilkudniowego pożądania  :P

Xezo Phantom Nebula. Przede wszystkim piękne pióro i nietuzinkowe! Albo, jeszcze raz: p.i.ę.k.n.e  :wub: W serii limitowanej Xezo 500 sztuk.. Mam go w dłoniach, o numerze 083  :)

Skuwka pokryta 18-karatowym złotem przyciąga uwagę moich palców i doskonale ozdabia całość. Pierwsze zauroczenie, nie mija po kilku minutach, bowiem dusze ma również złotą, pisząc gołębim sercem..

Stalówka porządnie wykonana, pozłacana. A jak pisze  :) Nie za twardo, nie za miękko. Atramentem Pelikana nakarmione, od razu wydobywa orgazm prostoty i fantazji. Hymm... Zakochałem się  :wub: Płodny płyn wydobywa się bez oporów natury...

"Jestem na TAK"  :D

post-3199-0-15015600-1441115037_thumb.jpg

post-3199-0-36253500-1441115072_thumb.jpg

post-3199-0-46481500-1441115182_thumb.jpg

post-3199-0-01530200-1441115210_thumb.jpg

Edited by Thay
Ort.!

Porządna stalówka z tendencją do orgazmu. O "płodny płyn" boję się zapytać w kontekście pióra.

No cóż, gratuluję wyboru i zadowolenia.

Dopisek:  Chyba już wiem. Stalówka mogła dokonać defloracji kartki papieru. ;)

Stalówka porządnie wykonana, pozłacana.  (...) Atramentem Pelikana nakarmione, od razu wydobywa orgazm prostoty i fantazji. Hymm... Zakochałem się  :wub: Płodny płyn wydobywa się bez oporów natury...