rezeda Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Wie ktoś coś na temat tego pióra? W Selgrosie mają być za 29 z groszem i się zastanawiam czy by sobie nie sprawić do szybkich notatek z wykładów ale nie wiem co sądzić o tym piórze. Niby trochę dziecinne ale kiedyś miałam pióro z Herlitz za 3 dyszki i się nieźle sprawdzało to może to z Faber Castell też by było całkiem dobre. Tylko zależy mi na raczej cienkiej stalówce a nie wiem jak z tym tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Znalazłem recenzję na YT. Na szczególnie cienką mi ta stalówka nie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Wie ktoś coś na temat tego pióra? W Selgrosie mają być za 29 z groszem i się zastanawiam czy by sobie nie sprawić do szybkich notatek z wykładów ale nie wiem co sądzić o tym piórze. Niby trochę dziecinne ale kiedyś miałam pióro z Herlitz za 3 dyszki i się nieźle sprawdzało to może to z Faber Castell też by było całkiem dobre. Tylko zależy mi na raczej cienkiej stalówce a nie wiem jak z tym tutaj. Przepłaciłaś Ja dalem 8,50 zl na promocji w Tesco. Faktycznie bardzo ciekawe pióro. Leży dwa tygodnie i start bezproblemowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezeda Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 Ja je kupiłam też na jakieś promocji ale chyba za 16zł, napisałam 30 bo po tyle zazwyczaj są te piora w marketach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts