Morlok Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 (edited) Ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na "dręczące" mnie problemy z naprawą/udoskonalaniem piór założyłam temat w którym umieszczane byłyby informacje o tym co w tytule. Na początek pytanie o Micromesha. Jaki wybrać i gdzie kupić (ale konkretnie z linkiem). Jakie materiały ścierne (też dość dokładna specyfikacja) i jaką ceramikę macie na myśli pisząc o końcowym dopracowaniu stalówki (mnie kojarzy się z umywalką ) Dla niekumatych przydałyby się ogólne informacje jakie działania dają jaki efekt np. co powoduje lepszy spływ atramentu. Coś w rodzaju poradnika "Jak zepsuć do końca dobre pióro" Edited April 12, 2015 by Morlok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 ....gdzie kupić (ale konkretnie z linkiem). http://micro4.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morlok Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 (edited) Niech Ci atramentem pióro obrodzi dobry Czarodzieju Edited April 13, 2015 by Morlok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts