Pablo88 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Witam, kiedyś pisałem Watermanem (pokazanym na zdjęciach), był on wtedy koloru niebieskiego (metalic). Lakier się w kilku miejscach starł, więc przejechałem papierem ściernym i teraz jest srebrny. Kiedyś także zmieniałem kolor atramentu z czarnego na niebieski i zanurzyłem widoczną część na zdjęciu w rozpuszczalniku (młody i głupi niedoświadczony) i się stopiła Teraz pióro nie jest mi potrzebne, chciałem je sprzedać na allegro i tu się pojawia pytanie. Co to za model? Nigdzie nie mogę go znaleźć.Tutaj zdjęcia pióra: http://tufotki.pl/FmsNYPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 siła i moc! słabo szukasz. ja znalazłem w 30 sekund. watermana maestro. bywaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo88 Posted April 3, 2015 Author Report Share Posted April 3, 2015 Dziękuję serdecznie, temat do zamknięcia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts