zmechu Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Witajcie! Wpadł mi kupon $20 do wydania na amazon.com. Wiadomo na co wydam :-) Szukam czegoś... no sam nie wiem, jakiegoś ciekawego piórka lub czegoś wartego tych pieniędzy. Wpadło mi w oko: Nemosine Singularity Demonstrator - nie lubię demonstratorów, ale może się przekonam Noodlers FLEX NIB - wygląda ciekawie, opinie pozytywne Lamy Safari - hmm... Pilot Metropolitan Black - lubię do bólu klasyczne Iroshizuku Yama-Guri czas zastąpić stare Hero Black Generalnie jestem otwarty na wszelkie propozycje. Na co Wy byście wydali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Iroshizuku Nemosine to fajne pióra, zwłaszcza ze stubem. Co się robi, żeby wpadł taki kupon ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Pewnie zakupy trzeba robić . Ja do amazon nie mam szczęścia. Ciagle nie mogą wysyłać na podany przeze mnie adres. A chciałem zamówić Iroshizuku jakiś czas temu, notesy, papier, chyba 2 pióra... Udało mi sie zamówić tylko raz Montegrappa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 A właśnie i jak ta żólta Montegrappa się sprawuje? Ciekawi mnie to pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Śmieszna jest przez ten kolor. Na żywo lepiej wyglada niz na zdjęciach. Stalowa twarda stalówka, ale bardzo gładka i bezproblemowa, pisze soczyście. Wszystko idealnie spasowanie, nie ma sie do czego przyczepić. Budżetowa Montegrappa , której nic nie można zarzucić. W porównaniu z Symphony widać i czuć ze to zupełnie inna polka. Ale jestem z niej zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafzi Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Pewnie zakupy trzeba robić . Ja do amazon nie mam szczęścia. Ciagle nie mogą wysyłać na podany przeze mnie adres. A chciałem zamówić Iroshizuku jakiś czas temu, notesy, papier, chyba 2 pióra... Udało mi sie zamówić tylko raz Montegrappa. Ja zawsze sprawdzam w takiej sytuacji inne, europejskie amazony. Czasem nawet udaje się wyhaczyć za lepszą cenę niż na amazon.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Akurat tak nie próbowałem. Przy najbliższej okazji sprawdzę. Myślałem, ze jak w jednym serwisie nie wyślą to juz globalnie jest to ustawiane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmechu Posted March 8, 2015 Author Report Share Posted March 8, 2015 Zakupione, żyje się raz: Pilot Iroshizuku Fountain Pen Ink - 50 ml Bottle - Kon-peki Deep Azure Blue (Deep Blue) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts