elessar Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 O tych notatnikach i papierze w nich stosowanym robi się ostatnio coraz głośniej. Tomoe River to papier o niewielkiej gramaturze przez co w stosunkowo cienkim notatniku zamkniętych jest aż 320 stron. W jednej z recenzji którą podsunął mi wujek google pojawiło się stwierdzenie, że w dotyku przypomina papier zastosowany przy produkcji Biblii. Ponoć genialnie sprawdza się w zetknięciu z atramentem i stalówką ;] Czy ktoś z Was drodzy forumowicze, miał styczność z tym papierem i czy warto się połasić? http://www.paperforfountainpens.com/products/copy-of-blank-book-tomoe-river-white-320-pages Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Miałem, papier jest obłędny. Będzie prześwitywał, bo jest bardzo cieniutki, ale nie przepuścił na drugą stronę nawet mokrych stalówek w rozmiarze BB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Tak. Mam, używam i jestem zadowolony.Polecam recenzję Anda: http://www.youtube.com/watch?v=mgW2tRjV700#t=81 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Jak najbardziej. Wypowiadałem się już na temat tego papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Świetna recenzja Anda. Papier robi fenomenalne wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elessar Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 Dzięki za podesłanie recenzji. Obszerna, profesjonalna. Co do notatnika chyba się skuszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts