visvamitra Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 (edited) Sailor robi najlepsze atramenty. To moje zdanie. Nie jest obiektywne. Możecie się z nim nie zgadzać. Ja i tak wiem swoje Niestety wiele atramentów robią dla sklepów w Japonii. Wprawdzie dzięki działalności przedsiębiorczych sprzedawców z eBaya można sobie te inkausty do Polski sprowadzić, ale cena jest chora (42 $ z kosztami wysyłki, w Japonii flaszka kosztuje około 20 $). Dostałem od forumowiczki z FPN trzynaście próbek takich Sailorów. Fajne są, ale jednak nie ma opcji, żebym tyle za nie zapłacił. Lidth's Jay Mandarin Duck Peregrine Falcon Pheasant Toki Toki (Ibis czubaty) to świetna czerwień. Ekspresjonizm abstrakcyjny Krople atramentu na ręczniku kuchennym Software ID Zakres koloru Oxford recycled, 90 g - Kaweco Sport Classic, eyedropper, B Porównanie Edited January 10, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thiell Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Akane lepiej cieniuje }> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts