nsmarcin Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Witam, Mój pierwszy post więc witam wszystkich Czy kupował ktoś z Was atrament jak w temacie w sklepie Abernatopen? Widzę, że jest to jedyny sklep w Polsce, w którym można te atramenty kupić, a cena dość atrakcyjna. Chodzi o to, że jest tam wymieniony jako Diamine 9865 NC Midnight. Kolor nie jest wyróżniony na stronie ale można go wybrać z listy pod paletą kolorów. Czy to na pewno taki normalny Midnight? Dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Najprościej jest skontaktować się bezpośrednio ze sklepem - generalnie mają same pozytywne opinie, to z uzyskaniem odpowiedzi nie powinno być problemu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek100 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Witam, Mój pierwszy post więc witam wszystkich Czy kupował ktoś z Was atrament jak w temacie w sklepie Abernatopen? Widzę, że jest to jedyny sklep w Polsce, w którym można te atramenty kupić, a cena dość atrakcyjna. Chodzi o to, że jest tam wymieniony jako Diamine 9865 NC Midnight. Kolor nie jest wyróżniony na stronie ale można go wybrać z listy pod paletą kolorów. Czy to na pewno taki normalny Midnight? Dzięki za pomoc. Witam, kupowałem w Abernatopen i mogę potwierdzić, iż wszystko było ok. Szybka dostawa, opakowanie pancerne. Kupowałem też Diamine, tylko MajesticBlue. Był jak najbardziej normalny Pozdrawiam Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsmarcin Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 To, że sklep jest w porządku wiem, tylko chodzi o ten kolor, ale napisałem już do sklepu więc czekam na odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comodsuda Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Ja kilka miesięcy temu kupowałem u nich Midnight Blue i wszystko było OK. Nie ma żadnego problemu, wybierasz z listy, zamawiasz i płacisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Podejrzewam, że to "9865 NC" to po prostu nazwa kodowa producenta dla barwy Midnight. Diamine raczej nie eksperymentuje chyba zanadto ze składem swoich mieszanek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts