visvamitra Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 No i znowu wylosowałem do zrecenzowania nie swój kolor. Nic to. Tym bardziej, że jest to doskonale piszący atrament (a że kolor ma nie w moim guście, to już inna sprawa). Nicpoń zaleje niebawem rynek atramentami. Dostałem czternaście próbek do zrecenzowania, niebawem łyknę jeszcze osiem. Nicpoń wypuści pierwszą "oficalną" edycję 22 kolorów. Trzeba dodać, że będzie to edycja limitowana. Ślad pozostawiony patyczkiem higienicznym: SKAN: KLEKS: Mój program graficzny widzi ten kolor tak: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: NICPOŃ Kolor: Malina Opakowanie: będzie chyba w butelkach o pojemności 60 ml Cena:? dobre pytanie Nasycenie: silne całkiem Przepływ: dobry Cieniowanie: zauważalne Jakość linii: bardzo dobra Osadzanie się na stalówce: czas pokaże Wpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: szybki Przebijanie: przebija na słabej jakości papierze Strzępienie: praktycznie nie strzępi, również na papierze Mondi trzyma się granic wyznaczonych przez ziarno stalówki. Ewenement Wysychanie: ok. 10 Inne: nie moja bajka kolorystycznie, ale za właściwości celujący SKANY (Pismo + cieniowanie): recenzję napisałem piórem Franklin-Christoph M14 i Herlitzem do kaligrafii. 1. Na papierze MONDI 2. Na papierze OXFORD ZESTAWIENIE Z INNYMI KOLORAMI: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 o matko, oczobitny. ale skoro zachowanie bez zarzutu, to brawo @nicpon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts