Akszugor Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Jakiś czas temu Nicpoń podesłał mi kilka kolorków do testów. Testy przedstawiam poniżej, a właściwie ich przedsmak, czy też wstępne próby. Niestety, wstęp okazał się klapą, bo spora część atramentów po prostu strasznie leje i/lub przebija. Przy jednym miałem wrażenie, że to jakaś barwiona woda, Oxford wchłonął go jak bibułę. Muszę odczekać trochę, zanim przemogę się do dalszych, gruntownych testów z nimi. Na dzień dzisiejszy kolory prezentują się tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Kolorki ładne, a oranżada wymiata. Zdolny ten nasz kolega, aprzepływ jakoś się wyreguluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Oranżada powiadacie? A tu bodaj czekolada na wiśniach (discontinued [*] ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Cóż będzie czym zatankować najbardziej paliwożerne fleksy. Szkoda, że na rynku nie ma atramentów o przepływie Pelikana 4001 i kolorach Private Reserve bądź Diamine. Edited October 15, 2013 by Cwiekoszczak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 (edited) Jakież piękne serduszka na Twoich zdjęciach, Rittelu Wino 2 wymiata. I Burgun a/d Szacun, Nicponiu. Po prostu szacun. I bardzo dziękuję, Akszugorze, żeś się wziął był za zebranie wszystkich nicponiopochodnych atramentów w jednym miejscu - do tej pory trafiałam tylko na pojedyncze wzmianki o nich a teraz proszę. Bomba. Edited October 16, 2013 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts