INAHON Sp. z o.o. Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Glossy Brown i Polished Burgundy w tej serii są najładniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Tylko szkoda, że ten wygląd tyle kosztuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 Tylko szkoda, że ten wygląd tyle kosztuje Całe szczęście, że nie wiesz, ile kosztuje wygląd Victorii Beckham ! To dopiero są zabójcze koszty ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Całe szczęście, że nie wiesz, ile kosztuje wygląd Victorii Beckham ! To dopiero są zabójcze koszty ! A ten znowu o kobietach, oj Inahon, Inahon To pewnie tańsza jest "Spider" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 To czysty przypadek Panie Q, uwierz mi ! Myślałem o natce pietruszki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Najpiękniejsze? Niekoniecznie. Ale bardzo ładne, owszem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 (edited) To czysty przypadek Panie Q, uwierz mi ! Myślałem o natce pietruszki ! Pewnie, że wierzę, taki już jestem Łatwowierny Edited September 23, 2013 by Pan_Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 A ja jestem ciekawy z jakiego materiału jest wykonany korpus tego pióra. Czy to jakiś mosiężny, lakierowany korpus jak to często w nowych piórach bywa czy też coś innego? Coraz bardziej kręci mnie chęć posiadania tego pióra i zastanawiam się czy ten materiał w wersji brązowej i czerwonej jest taki mieniący się jak np w Pelikanach M200. Niestety nie widziałem na żywo takich wersji kolorystycznych Valora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Jedno z wymarzonych...szkoda, że takie drogie i tak trudno dostępne ostatnio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Teraz już kompletnie niedostępne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Jest jeszcze rynek wtórny No i na ebay się trafiają jeszcze nowe, ale jakbys mógł INAHON powiedzieć coś na temat materiałów do wykończenia korpusu i skuwki to byłoby fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted February 20, 2014 Author Report Share Posted February 20, 2014 Valor to bardzo ciekawe pióro. Było wytwarzane we Włoszech, natomiast zaprojektowane przez Niemców Tworzywo to polerowany akryl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatol Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 ..aż powtórzę post., zawsze można sobie częściej pooglądać czytając inne posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pior_nick Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 A skoro nie jest to lakierowany mosiądz a akryl, to to pióro jest podobno nieprzyzwoicie lekkie jak na taką dystynkcję. Ja osobiście preferuję burgund bez tej marmurkowatości W dłoni Krzysia Valor wydaje się jakiś taki mały.... Jak teraz patrzę na to pióro, to najwięcej robi tu skuwka, bo samo pióro bez niej trochę mi zalatuje podrasowaną Targą, taką lekko pogrubioną w części łączącej się z sekcją Może i dobrze że go wycofali A swoją drogą mogli obniżyć cenę i by się resztki pięknie wysprzedały. Czasem ciężko zrozumieć politykę firm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMAN Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Taki ładny, amerykański a taki drogi (ile kosztował? 970 zł w promocji) i jak Ken plastikowy. Może to i dobrze, że już go nie robią. A jak wygląda następca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts