atuzi Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Kilka filmików z Duofoldami: Lady DeLuxe: Duofold AF: i jeszcze "Teledysk" z rodzinką czarnych Duofoldów. Długo szukałem odpowiedniej muzyki. Musiała być z epoki, czyli lata 20-30 i bez praw autorskich, żeby się nikt nie czepiał. Kiedy trafiłem na Marion Harris (1896-1944), to wiedziałem, że coś się znajdzie. Utwór "Nobody's Using It Now" czyli "Nikt już ich nie używa" jak ulał pasuje do obrazu, choć ja ich używam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Jak zwykle ciekawie, a szczególnie "zrób to sam" Bardzo lubię Twoje filmiki i... czekam na kolejne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 mam jakąś manię ostatnio na wszelakie wersje mini. Lady DeLuxe jest śliczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts