Alveryn Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) Dziś mam wolne (bo odpracowałem tydzień temu w sobotę ), z racji czego w Garażu huczy. W pierwszej rundzie walka z długo odkładanym, urwanym pokrętłem tłoka od Faber-Castella. Klej sobie pomału łapie (chyba złapie, ale trzeba będzie się delikatnie obchodzić), a ja mam czas na pocięcie zdjęć. Robione jeszcze ze starą, brzydką spoiną, która nie wytrzymała... Mechanizm był przyklejony, przodem też się tłoka nie wyjmie. Jeśli korek sam nie spuchnie, będę chyba musiał odpuścić. Dostał porcję parafiny do środka i chyba mu lepiej, za kilka godzin się okaże. Albo zostanie mi bardzo gruba, fleksująca maczanka. Edited June 8, 2012 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Puchnij, puchnij, puchnij... Tłoku - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts